ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιστορίες του Μαΐου (4)

0

ΙΔΟΥ λοιπόν και πάλι η Γκόλφω, πιο αεράτη από ποτέ και μαγιοξυλιασμένη να πορεύεται ευθαρσώς προς το καλοκαίρι έχοντας κατορθώσει να συναρπάσει ήδη την άνοιξη και αυτή τη φορά.

ΒΕΒΑΙΩΣ και τα ’χει πετάξει όλα, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού και στα παλικαρόπουλα του REX, που περιμένουν πως και πως το καλοκαίρι για να ξεσαλώσουν από την αδράνεια του χειμώνα στην οποία πέφτουν κάθε φορά.

ΤΩΡΑ η Γκόλφω είναι  εδώ και τα παλικαρόπουλα είναι σε ετοιμότητα να δεχθούν κάλεσμά της ανά πάσα στιγμή.

ΚΑΛΕΣΜΑ γεμάτο υποσχέσεις εννοείται.

***

ΓΑΜΠΡΟΥΛΙΝΗΣ διαδικτυακή δύναμη στο facebook, έχει καταφέρει μέχρι και τον Ζούκεμπεργκ να ζηλέψει και να ανησυχήσει πως θα του πάρει  τα πρωτεία.

ΜΑΤΑΙΑ βέβαια αφού ο Γαμπρουλίνης είναι άπιαστος και τα πρωτεία δεν τα χάνει με τίποτα όταν τα πάρει.

ΚΑΙ τώρα τα πήρε πια και τρέμε Ζούκεμπεργκ, ο φοβερός Γαμπρουλίνης είναι ήδη ο πρώτος των πρώτων…

***

ΝΑΤΟΣ πάλι σε φόρμα ο Αγαπούλης που το καλοκαίρι τον αναστατώνει κάθε χρόνο.

ΕΤΣΙ και φέτος και ενώ η άνοιξη πορεύεται, ο Αγαπούλης αποφασίζει τις καλοκαιρινές του δράσεις αναζητώντας πιπίνια όπου αυτά κυκλοφορούν και τον περιμένουν.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ άλλωστε και αρχίζει περιοδείες ανά την επικράτεια.

Η ΒΑΣΗ του όμως θα είναι πάλι η αισιόδοξη πόλη των ονειρικών ιβίσκων, όπου ως γνωστόν έχει και τις περισσότερες επιτυχίες του.

ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ είναι αυτός, δεν είναι τυχαίος!

 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ έτσι πιστεύει ο ίδιος για τον εαυτό του.

***

ΝΑΤΟΣ πάλι αεράτος ο Κλειδαράς Μεζεδολόγος να σουλατσάρει παραλιακώς, ύστερα από ένα εντυπωσιακό ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο στην Καρδαμύλη, όπου είχε συν τις άλλοις  και σημαντικές συναντήσεις.

ΑΥΤΕΣ τις συναντήσεις σκέφτεται να αξιοποιήσει  το φετινό καλοκαίρι γι’ αυτό άλλωστε σκέφτεται να πυκνώσει τα σούρτα-φέρτα προς τη Μάνη, που έτσι κι αλλιώς αυτή την εποχή έχει αρχίσει για τα καλά να ανεβαίνει και αυτό οφείλεται βέβαια και στις πολυποίκιλες δράσεις της ΝΑΡΤΟΥΡΑ που κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να κινητοποιήσει και άλλους φορείς της Μάνης με το καλύτερο μέλλον της περιοχής που προβλέπεται λαμπρό.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες και καλή εβδομάδα.

Θανάσης Παντές

Comments are closed.