ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δεν θα γίνει ο πλειστηριασμός σήμερα για το σπίτι οικοδόμου στην Καλαμάτα ελλείψει πλειοδοτών!

0

Με ανάρτησή του στο facebook ο συμβολαιογράφος Καλαμάτας Αθανάσιος Καρκατζούλης, στο γραφείο του οποίου σύμφωνα με την Επιτροπή Αλληλεγγύης και Αγώνα Μεσσηνίας, στις 1:30 μ.μ. θα γίνει πλειστηριασμός για το σπίτι του οικοδόμου (γράφει σχετικά σήμερα η «Φωνή» και η foninews.gr), αναφέρει:
«Επειδή μου έχει δημιουργήσει κατάσταση φόβου και αγωνίας το παραπάνω δημοσίευμα και ανησυχώ για τους εργαζόμενους στο συμβολαιογραφείο καθώς και για τον περαιτέρω ευτελισμό της ελληνικής δικαιοσύνης που υπηρετώ, όπως και οι συνάδελφοί μου δικηγόροι, δικαστές και εισαγγελείς, προσκαλώ τους συνανθρώπους μου, δημοκράτες πολίτες, να αντισταθούν στην προβοκάτσια και ανευθυνότητα του δημοσιεύματος με παράστασή τους αύριο στο γραφείο μου το οποίο ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ».
Ο Καρκατζούλης σε δήλωσή του προς τη «Φ» και τη foninews.gr, προσθέτει: «Ο πλειστηριασμός θα ματαιωθεί ελλείψει πλειοδοτών, κάτι που είναι γνωστό από την προηγούμενη Παρασκευή (τουλάχιστον 2 εργάσιμες ημέρες πρέπει να κατατεθούν προσφορές και ΔΕΝ υπάρχουν). Άρα αύριο (σ.σ. σήμερα) το αποτέλεσμα δεν θα εξαρτηθεί από τυχόν κινητοποιήσεις συλλογικοτήτων.»

Comments are closed.