ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιστορίες του Μαΐου (5)

0

ΣΠΕΥΔΟΥΝ στις παραλίες τα γκομενάκια που μοιάζουν με Γκόλφω ημιτασιόν, καθώς οι μέρες ζέσταναν κατάλληλα και εκεί συναντιούνται με τους θαυμαστές τους, μεταξύ αυτών και ο Γαμπρουλίνης που πλέον άρχισε να κάνει τις θερινές του εμφανίσεις στο Da Luz και να προκαλεί με την τσαχπινιά του.

ΓΑΜΠΡΟΥΛΙΝΗΣ βέβαια είναι αυτός κι έχει τον τρόπο του.

ΕΧΕΙ και το facebook του επίσης, όπου και πρωταγωνιστεί προκαλώντας νταράκουλο γοητείας στα γκομενοπιπίνια.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ μην απορείτε όσοι τον βλέπετε παρά θιν’ αλός και γύρω του πιπίνια να κάνουν την εμφάνισή τους.

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ του 2018 θα είναι η χρονιά του Γαμπρουλίνη, λέει και το πιστεύει.

***

ΟΤΑΝ ο Κλειδαράς Μεζεδολόγος συνάντησε μετά από καιρό τον Πωλ Κέρμπουρι στην παραλία της αισιόδοξης πόλης των ονειρικών ιβίσκων, εξεπλάγη πως είχε αδυνατίσει αφού δεν είχε περάσει ούτε στιγμή να τρώει.

ΠΩΣ τα έχει λοιπόν κατάφερε ο Κέρμπουρι;

Η ΑΠΟΡΙΑ ταλάνιζε τον Μεζεδολόγο, που διαπίστωνε πως το φιλαράκι του θα είναι μανεκέν το φετινό καλοκαίρι.

ΟΠΩΣ ήταν φυσικό ζήλεψε λιγάκι και θέλησε ν’ αρχίσει κι αυτός σχετική δίαιτα.

ΜΑΤΑΙΑ όμως!  Άλλωστε δεν τον βοηθάει και η διάθεσή του κι όσο λέει να μη φάει, τρώει περισσότερο (κοινώς «σαβουρώνει») και δεν το κρύβει.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ κατέληξε στην απόφαση να συνεχίσει όπως είναι, όπως άλλωστε και όλα τα προηγούμενα χρόνια.

***

ΤΟ ΘΕΡΟΣ που επίκειται βρίσκει σε μεγάλη εγρήγορση τον Γαμπρό άρχοντα του Real Estate που έχει ήδη καταστρώσει μεγαλόπνοα σχέδια που καλοκαιριάτικα σκοπεύει να τα υλοποιήσει κυρίως προς Μάνη μεριά.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ το ερώτημα τι γυρεύει στη Μάνη αυτός, ένας νησιώτης από τη Μεσσήνη, θεωρείται μάλλον άνευ σημασίας και ο ίδιος δεν σκοπεύει να το απαντήσει, εκτός βέβαια κι αν ερωτηθεί από κάποιο πιπίνι και ως γνωστόν στη Μάνη τα πιπίνια αφθονούν ιδιαίτερα τη θερινή περίοδο που ουσιαστικά έχει αρχίσει από το Πάσχα και αναμένεται να δοθεί η τελική εκκίνηση το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στα τέλη Μαΐου.

ΤΟΤΕ είναι που θα ξεκινήσει και τυπικά η νέα θερινή σεζόν που προβλέπεται να είναι καλύτερη από κάθε άλλη χρονιά και ως εκ τούτου ο Γαμπρός ως άρχοντας του Real Estate, αναμένεται να πυκνώσει τις εμφανίσεις του στα λημέρια της Μάνης,  αναζητώντας βεβαίως και τα ανάλογα πιπίνια.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες.

Θανάσης Παντές

Comments are closed.