ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Δήμος Οιχαλίας για 2η χρονιά στην «Ελλάδος Γεύση»

0

img_0892

Για 2η συνεχόμενη χρονιά Ο Δήμος Οιχαλίας συμμετείχε στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση», ένα γαστρονομικό, τουριστικό και πολιτιστικό ραντεβού που αναδεικνύει τις όμορφες πτυχές της πατρίδας μας. Η συμμετοχή, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του Δήμου, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις,  καθώς ο σκοπός της συμμετοχής επετεύχθη, αφού μπορέσαμε να προβάλουμε και να αναδείξουμε τους τουριστικούς προορισμούς του Δήμου, να προωθήσουμε την εξαιρετική ποιότητα των τοπικών προϊόντων και τις τοπικές επιχειρήσεις. Στην ανακοίνωση του Δήμου εκφράζονται ευχαριστίες και συγκεκριμένα:

«Ευχαριστούμε τους επισκέπτες από όλη την Ελλάδα για το ενδιαφέρον τους και ιδιαιτέρως τους ετεροδημότες μας για την στήριξή τους.

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο εν Αθήναις Μελιγαλέων για την συνεχή παρουσία του στην έκθεση και τα μέλη της Ομοσπονδίας Χωριών Ορεινής Μεσσηνίας για την υποστήριξη τους.

Τέλος ευχαριστούμε θερμώς τις επιχειρήσεις του Δήμου μας που με τα εξαιρετικά προϊόντα τους και την καλή συνεργασία βοηθούν στην προσπάθεια του Δήμου μας για εξωστρέφεια».

Comments are closed.