ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Της… Νέας Δημοκρατίας γίνεται στη Μεσσηνία: Βγήκαν “μαχαίρια” μετά τις εσωκομματικές εκλογές…

0

ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

 Μεταξύ τους… μέλι – γάλα και «περιμετρικά», τριγμοί! Κάπως έτσι, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η επόμενη μέρα των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ στη Μεσσηνία, καθώς, μπορεί οι υποψήφιοι σε ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ Καλαμάτας να κάνουν λόγο για έναν ωραίο αγώνα, κάποια στελέχη όμως έχουν άλλη άποψη! Έτσι λοιπόν, είδαμε τα πάντα… και φυσικά, πολλή χολή, αφού σε ένα μεγάλο μέρος, ρυθμιστής των εκλογών, ήταν οι πολιτικές εξελίξεις στην Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου, με φόντο… τον «κοριό», αλλά και οι επιπτώσεις του… εγωπαθούς «ξεκατινιάσματος» που συνέβαλε τουλάχιστον, στην αύξηση υποψηφιοτήτων!

Ρεπορτάζ: Γεωργία Αναγνωστοπούλου

Η Νατάσσα Κυριακοπούλου, η οποία «προστάτευσε» Αλειφέρη και Μαντά, βάλλοντας κατά της πλευράς Τατούλη, επανεξελέγη, κερδίζοντας τον Παναγιώτη Τζαβάρα, ο οποίος δεν πήρε ξεκάθαρη θέση, λόγω του ότι δεν υπάρχει ακόμη πόρισμα για τον «κοριό», όπως είπε, γέρνοντας την… πλάστιγγά του, προς τον περιφερειάρχη! Προεκλογικά, ειπώθηκαν αρκετά, όμως η «επόμενη ημέρα», βρήκε τους δύο υποψηφίους, μονοιασμένους, σε αντίθεση με άλλα στελέχη του κόμματος. Χαρακτηριστική άλλωστε, ήταν η χθεσινή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, της συντονίστριας Έργου και Αποτελεσματικότητας της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, Αντωνίας Μπούζα, η οποία μίλησε για παθογένειες και προσωπικά προβλήματα κάποιων που τα αναγάγουν σε ζητήματα της παράταξης!

Η ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΟΥΖΑ

«Οι εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. στη Μεσσηνία ανέδειξαν υποβόσκουσες αδυναμίες, παθογένειες μέσω της εμπλοκής προσώπων που κινούνται ωθούμενοι από κίνητρα τρίτων που προβληματίζουν! Με το βλέμμα στο μέλλον και αφουγκραζόμενοι την αγωνία των Ελλήνων πολιτών, ας μην επιτρέψουμε τα προσωπικά προβλήματα επιβίωσης (πολιτικής και οικονομικής) προσώπων, να γίνουν προβλήματα της παράταξης! Εδώ έγκειται η συμβολή των νέων διοικήσεων των κομματικών μας Οργανώσεων, στο να απομακρυνθούν από εμφανείς επιρροές και από ζητήματα που δεν αφορούν τη μεγάλη παράταξη της ΝΔ και να προσηλωθούν στις επιταγές της νέας ηγεσίας της ΝΔ , για να απαλλαγούμε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ που έχει οδηγήσει σε σοβαρές περιπέτειες την πατρίδα μας», ανέφερε με νόημα και προκαλώντας αίσθηση, η Αντωνία Μπούζα, ενώ στη Μεγάλη Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜΤΟ) της Καλαμάτας, αίσθηση προκάλεσε και η απάντηση σε μερίδα του Τύπου, της νεοεκλεγείσας προέδρου, Άντζελας Σκλήκα, η οποία θέλησε να ξεκαθαρίσει την άριστη όπως τη χαρακτήρισε, σχέση της, με τον Αντώνη Σαμαρά.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΚΛΗΚΑ ΣΕ  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

«Στην πολύχρονη πορεία μου στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, έχω υπηρετήσει και τιμήσει στο έπακρο το σύνολο των εκάστοτε Προέδρων, βάζοντας πάνω από όλα το συμφέρον της πατρίδας μας. Την προσωπική, οικογενειακή και πολιτική μου σχέση με τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά, δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς, όση φαντασία και αν διαθέτει. Αποτελώ κι εγώ μια από όλες τις Ελληνίδες και Έλληνες, που είμαστε περήφανοι για την διακυβέρνησή του, στη δυσκολότερη περίοδο της χώρας μας. Ο στόχος, είναι η επόμενη μέρα και η όσο το δυνατόν γρηγορότερη απομάκρυνση της πιο επικίνδυνης κυβέρνησης όλων των εποχών. Και σε αυτό τον στόχο συντασσόμαστε όλοι. Καλώ όλους τους φίλους, μέλη, υποστηρικτές της παράταξής μας σε δράση και ενεργοποίηση, ώστε ενωμένοι να επιτύχουμε στον κοινό μας αγώνα», αναφέρει με νόημα στην ανακοίνωσή της, η Άντζελα Σκλήκα.

ΟΙ «ΓΑΛΑΖΙΟΙ» ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Αίσθηση, προκάλεσαν και τα αποτελέσματα των αντιπροσώπων της Μεσσηνίας, στο Συνέδριο του κόμματος, με πρώτη, να αναδεικνύεται η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νατάσσα Κυριακοπούλου με 685 ψήφους και δεύτερος, ο συνυποψήφιός της, Παναγιώτης Τζαβάρας με 655. Πολύ κοντά, στην Τρίτη θέση με 620 ψήφους, ο χειρουργός Παναγιώτης Γιαννόπουλος, ο οποίος βαδίζει με σταθερά βήματα τον τοπικό δρόμο της ΝΔ, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των φίλων του κόμματος και όχι μόνο, όπως συνέβη και στο Δήμο Καλαμάτας και τέταρτη, με 556 ψήφους, η πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας, Άντζελα Σκλήκα η οποία επίσης κερδίζει μέρα με την ημέρα, «πόντους» στο τοπικό κομματικό «παιχνίδι». Στη συνέχεια, εκλέγονται με 293 ψήφους ο Γιώργος Φωτεινός, με 273 η Πόλη Δημητρακοπούλου, με 262 ο Παναγιώτης Μάλαμας, με 261 ο Δημήτρης Νικολόπουλος, με 252 η Φωτεινή Βγενή – Κοτσογλανίδη, με 230 ο Στέλιος Διαμαντόπουλος, με 190 ο Χρύσανθος Αθανασόπουλος, με 182 η Όλγα Παναγιωτοπούλου, με 162 ο Λεωνίδας Φίλος, με 158 ο Γιάννης Παπαδόπουλος, με 127 ο Πέτρος Κατσαράκης, με 119 ο Γιώργος Γαϊτάνης, με 113 ο Χαράλαμπος Σταθόπουλος και με 77 ψήφους, ο Νίκος Μπαμπάτσικος.

ΤΑ ΜΕΛΗ  ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ  ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Πρώτος σε ψήφους για τη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Καλαμάτας, αναδείχθηκε ο Γιάννης Αναζίκος με 341 ψήφους και ακολουθούν με 306 ψήφους η Όλγα Παναγιωτοπούλου, με 278 ο Ευάγγελος Μάλαμας, με 176 ο Χρήστος Μωραγιάννης, με 159 ο Πέτρος Κάτσαρης, με 158 η Ευθυμία Γιακουμή, με 82 ο Νίκος Μπαμπάτσικος και με 64 ο Ανάργυρος Μπαρούνης.

Comments are closed.