ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το ευχαριστώ του Κώστα για το 3ο κύπελλο «Σπ. Κοντόπουλος»

0

Ο Κώστας Κοντόπουλος, γιος του αείμνηστου Σπύρου στη μνήμη του οποίου έγιναν για τρίτη συνεχή χρονιά οι κολυμβητικοί αγώνες από το Ν.Ο.Κ. δεν αμέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι τιμούν κάθε χρόνο τέτοια ημέρα τη μνήμη του πατέρα του.
Ο αθλητής του Εθνικού Πειραιώς φανερά συγκινημένος που για τρίτη συνεχή χρονιά τιμήθηκε η μνήμη του πατέρα του όχι μόνο οργανωτικά αλλά και αγωνιστικά, γεγονός που αποτυπώθηκε από το πλήθος αθλητών που έδωσαν το παρόν και βεβαίως την επιτυχία των αγώνων, συνολικά.
«Ευχαριστώ θερμά το Ν.Ο. Καλαμάτας για την τιμή που έκανε για τρίτη συνεχόμενη χρόνια στην οικογένεια μου, διοργανώνοντας κολυμβητικούς αγώνες στη μνήμη του πατέρα μου Σπύρου Κοντόπουλου. Θέλω να συγχαρώ όλους όσους βοήθησαν έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η διοργάνωση (διοίκηση, χορηγούς, προπονητές, αθλητές).
Πάνω από όλα θέλω να συγχαρώ τους πρώτους μου προπονητές Στάθης Μπακολιάς και Τάκης Λαγοπάτης, οι οποίοι καθημερινά καταβάλουν τα μέγιστα με σκοπό την ανάδειξη του υγρού στίβου στη Μεσσηνία.
Τέλος να ευχαριστήσω την ομάδα που ανήκω τώρα ( Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ.), που έδωσε το παρόν στους αγώνες με την προαγωνιστική ομάδα.»,
έγραψε στην απαρχή μιας νέας ημέρας μετά το πέρας των αγώνων, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Comments are closed.