ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

2018: Ετος κατά των ναρκωτικών – Νέα καμπάνια από την Ελληνική Αστυνομία

0

«ΟΧΙ στα ναρκωτικά, όχι στην περιθωριοποίηση, όχι στο θάνατο, ναι στη ζωή», είναι το μήνυμα που στέλνει η ΕΛΑΣ μέσω ενός βίντεο στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας της με αφορμή την ανακήρυξη του 2018, ως έτους κατά των ναρκωτικών.

Σύντομα στατιστικά στοιχεία από τα αποτελέσματα των δράσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, εικόνες από αγοραπωλησίες ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας παρουσιάζονται στο βίντεο, διάρκειας 1.17 λεπτών μεταφέροντας επίσης το μήνυμα του αρχηγού της αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, ο οποίος τονίζει: «Προστατεύουμε την κοινωνία, προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας, τους νέους ανθρώπους και κυρίως τα παιδιά. Το σύνθημα μας είναι, όχι στα ναρκωτικά, όχι στην περιθωριοποίηση, όχι στο θάνατο. Λέμε ναι στη ζωή».

Από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ υπογραμμίζεται το γεγονός πως η πρωτοβουλία αυτή αναδεικνύει το έτος 2018 ως σημείο αναφοράς για την προώθηση και ενίσχυση των δράσεων της, στον αδιάκοπο αγώνα για την καταπολέμηση των ναρκωτικών. Σε επιχειρησιακό επίπεδο, εξελίσσεται ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αντιμετώπισης των ναρκωτικών σε όλη την επικράτεια με το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας να διεξάγει παράλληλα ενημερωτική εκστρατεία – καμπάνια στο πλαίσιο της εξωστρέφειας που έχει θέσει ως στόχο η πολιτική ηγεσία του Σώματος.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και το συγκεκριμένο βίντεο που επιδιώκει την ευαισθητοποίηση των πολιτών και κυρίως των νέων, για την μάστιγα των ναρκωτικών.

Παράλληλα με την προβολή του βίντεο, από την ΕΛΑΣ πραγματοποιούνται πανελλαδικά ενημερωτικές ημερίδες και διαλέξεις σχετικά με το κοινωνικό φαινόμενο των ναρκωτικών, ενημερώσεις σε σχολεία κ.ά. μεταφέροντας ένα μήνυμα που αφορά όλους μας…

Comments are closed.