ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Από αύριο ανοίγει η 7η Ανθοκομική Έκθεση στο πάρκο Καλαμάτας!

0

Μ’ ΕΝΑ όμορφο video η 7η Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Καλαμάτας προσκαλεί το κοινό να την επισκεφθεί για να θαυμάσει και να αγοράσει ανθόφυτα, θάμνους και δένδρα, αλλά και εργαλεία και εφόδια, να λάβει πληροφορίες από ειδικούς για τη φροντίδα του κήπου, να συμμετάσχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα, να παρακολουθήσει καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να χαρεί στιγμές ξεγνοιασιάς στο θαυμάσιο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων. Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από αύριο, Παρασκευή μέχρι τη Δευτέρα 28 του μήνα στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

ΑΝΘΟΔΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ!

Μεταξύ άλλων, από το ΤΕΙ Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί βιωματικό εργαστήριο ανθοδετικής, ενώ επί διήμερο οι εκπαιδευόμενοι του Σεμιναρίου Ανθοδετικής, που διενεργείται στο ΤΕΙ, θα πραγματοποιούν ανθοκατασκευές.
Επίσης, την Παρασκευή 25 Μαΐου και μεταξύ των ωρών 6 και 9 το βράδυ, μαθητές από τάξεις του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας με τους καθηγητές τους θα «γεμίσουν» με μουσική το Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, δημιουργώντας μία «μουσική διαδρομή» από την είσοδο του Πάρκου μέχρι την Ανθοκομική Έκθεση.
Το Σάββατο 26 Μαΐου και από 8 έως 9 το βράδυ, θα δοθεί συναυλία της Παιδικής Ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας και του Παιδικού Μελίφωνου. Η Παιδική Ορχήστρα αποτελείται από 14 μαθητές του Ωδείου, από τις τάξεις βιολιού, βιολοντσέλου, φλάουτου, κλαρινέτου, κρουστών και πιάνου και θα τη διευθύνει ο μαέστρος Ιβάν Μάντζαρης. Το Παιδικό Μελίφωνο είναι μία χορωδία που αποτελείται από 30 και πλέον μικρούς μαθητές, υπό την καθοδήγηση της Αλεξάνδρας Μάτζαρη, η οποία επιμελείται την κινησιολογία, αλλά και συνθέτει τραγούδια για τη χορωδία, καθώς και του μαέστρου Ιβάν Μάτζαρη. Στο πιάνο θα συνοδεύσει ο Λούκας Γεώργας.
Η 7η Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Καλαμάτας θα λειτουργεί με το εξής ωράριο: 9 π.μ. – 2 μ.μ. και 6-11 μ.μ. καθημερινά.
Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο στις 8 μ.μ. στο χώρο μπροστά από το Αναψυκτήριο του Δημοτικού Πάρκου Σιδηροδρόμων Καλαμάτας.

Comments are closed.