ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κατά πλειοψηφία η δαπάνη για την τελετή ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας σε επίτιμο δημότη Τριφυλίας!

0

ΜΕΓΑΛΗ στιγμή για την ιστορία στην πόλη της Κυπαρισσίας, θα αποτελέσει η ανακήρυξη σε ειδική τελετή ως επίτιμου δημότη του Μεσσήνιου στην καταγωγή Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, σύμφωνα με τον δήμαρχο Τριφυλίας στην συζήτηση για την δαπάνη της εκδήλωσης η οποία όμως πέρασε κατά πλειοψηφία.

Ο κ. Κατσίβελας τόνισε ότι οι δαπάνες που θα προκύψουν ανέρχονται στις 6.800 ευρώ περίπου, αναλύοντας τα ποσά που αφορούν την εκδήλωση, καθώς το μισό κόστος περίπου αφορά το επίσημο γεύμα που θα πραγματοποιηθεί στο τουριστικό περίπτερο εκτός από την εκδήλωση στην αίθουσα «Αλέκος Παπαδόπουλος». Σε ό,τι αφορά την εκδήλωση πρόσθεσε ότι για λόγους ασφάλειας θα γίνεται έλεγχος στην αίθουσα «Αλέκος Παπαδόπουλος» από την υπηρεσία της Προεδρίας της Δημοκρατίας, σύμφωνα με την διαδικασία, ενώ οι προσκλήσεις στο γεύμα θα είναι ατομικές αυστηρά αφορώντας περίπου 120 άτομα.

Την θετική ψήφο για την εκδήλωση τιμής καθώς και το κόστος της δαπάνης που αναλογεί στην περίσταση εξέφρασε εκ μέρους της μείζονος αντιπολίτευσης ο Σωτήρης Μπακούρος όπως και η Γιάννα Μαραβελή, με εξαίρεση τον Σαράντο Κουκούμη που για συγκεκριμένους λόγους αρχής δεν ψήφισε την πρόταση, ώστε να δοθεί η δέουσα σημασία στο μεγάλο αυτό γεγονός.

ΓΙΑΝ. ΜΠ.

Comments are closed.