ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι επιτυχείς αγώνες στίβου του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.Καλαμάτας έστειλαν το μήνυμα πως ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και δικαίωμα για όλους!

0

Το μήνυμα πως ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και δικαίωμα για όλους έστειλαν οι καθιερωμένοι αγώνες στίβου του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Καλαμάτας, που διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη 15 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.
dscn4003
Οι μαθητές του σχολείου χάρηκαν με την ψυχή τους τη συμμετοχή σε προσαρμοσμένα αγωνίσματα, πήραν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα και κυρίως έστειλαν το μήνυμα πως ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και δικαίωμα για όλους.
Τους αγώνες παρακολούθησαν μαθητές από το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο καθώς και από το 10ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας. Επίσης παρευρέθησαν ο πατέρας Αλέξιος από την ενορία Αναστάσεως ως εκπρόσωπος της Μητρόπολης Μεσσηνίας, η Αθανασία Καρούνου από τον Σύλλογο Διαβητικών Μεσσηνίας, ο Κωνσταντίνος Σαραβελάκης από το Κ.Ε.Δ.Δ.Υ., ο Ηλίας Γυφτέας από τον Δήμο Καλαμάτας, η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και φίλων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αθηνά Σπανού και ο Χρήστος Φούλιας από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας.
dscn3983
Υπεύθυνη για την προετοιμασία των μαθητών, την οργάνωση και την διεξαγωγή των αγώνων ήταν η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του σχολείου, Νίκα Κωνσταντίνα.

Comments are closed.