ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

283 off road μηχανοκίνητα από 26 χώρες κόβουν το νήμα στην παραλία της Κυπαρισσίας!

0

ΣΤΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΤΟΥ OFF ROAD RALLY «HELLAS RALLY RAID 2018» ΦΕΤΟΣ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Ένας από τους καλύτερους ερασιτεχνικούς αγώνες FIM στην Ευρώπη, βρίσκεται σε εξέλιξη… Το Hellas Rally & Adventure Raid γίνεται φέτος με σημείο αναφοράς και εκκίνησης την Αρχαία Ολυμπία στις 19 με 28 Μάιου 2018.
Τα Rally Raid είναι η δυσκολότερη μορφή εκτός δρόμου μηχανοκίνητου αθλητισμού με κορυφαίο εκπρόσωπο του σπορ το γνωστό Paris-Dakar, που αποτελεί στόχο πολλών ακόμα και μόνο ο τερματισμός του.
H διοργάνωση βασίζεται όχι μόνο στην ταχύτητα αλλά και στην πλοήγηση σε άγνωστη διαδρομή και στην αντοχή μηχανών και ανθρώπων, αφού χρειάζεται να διασχιστούν χιλιάδες χιλιόμετρα εκτός δρόμου μέχρι τον τερματισμό.
Στην Ελλάδα το Hellas Rally έχει ιστορία οκτώ ετών και από τη γραμμή εκκίνησής του έχουν περάσει ορισμένα από τα κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου στερεώματος και συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στην εκκίνηση του αγώνα θα βρεθούν κορυφαία ονόματα επαγγελματιών οδηγών /αναβατών αλλά και αρκετοί σκληροπυρηνικοί ερασιτέχνες που βάζουν προσωπικό στοίχημα να τερματίσουν σε’ αυτό τον αγώνα υψηλών απαιτήσεων του οποίου μάλιστα το βιβλίο δρόμου θα είναι κρυφό καθώς θα παραδίδεται μόλις μία ώρα μετά το τέλος του προηγούμενου σκέλους!
hellas-rally-raid-1
Η διοργάνωση φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 19-28 Μαΐου 2018, στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας και της Ηλείας, με επίκεντρο την Αρχαία Ολυμπία, το «Hellas Rally Raid 2018», ενώ ο τερματισμός του Off Road Rally θα γίνει φέτος στην παραλία Κυπαρισσίας!!!
Συμμετέχουν 283 off road μηχανοκίνητα και συμμετέχοντες από 26 διαφορετικές χώρες σε 7 διαφορετικές κατηγορίες χρονομέτρησης τους οποίους ακολουθούν 14 δημοσιογραφικά συνεργεία!
Χάρη σε ενέργειες του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας η πόλη της Κυπαρισσίας είναι η μόνη πόλη εντός νομού Μεσσηνίας που συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι των διαδρομών, στην οποία θα τερματίσει την Κυριακή 27 Μαΐου, ώρα 3 το μεσημέρι.
Πρόκειται για τον τερματισμό αγώνα και τερματισμό της ειδικής διαδρομής: Κρέστενα – Νέδα – Βουνά Μάλης – Χριστιανοί – Κυπαρισσία, που ξεκινά στις 10 το πρωί από τα Κρέστενα του νομού Ηλείας.

Comments are closed.