ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με κάθε επισημότητα εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο γήπεδο Σουληναρίου

0

Με κάθε επισημότητα έγιναν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Δημοτικού Γηπέδου Ποδοσφαίρου Σουληναρίου, του Δήμου Πύλου-Νέστορος προχθές το απόγευμα παρουσία του δημάρχου Δημήτρη Καφαντάρη κι άλλων αιρετών του δήμου, επίσης τα μέλη της νυν διοίκησης της ΕΠΣ Μεσσηνίας Αλεξανδρόπουλος και Καλκαβούρας, ο τέως πρόεδρος Λεωνίδας Οικονομίδης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας Άγγελος Σκαφιδάς.
Θυμίζουμε ότι στο γήπεδο έγιναν εργασίες τοποθέτησης τάπητα καθώς και κερκίδας 90 ατόμων. Πλέον η συνολική εικόνα του γηπέδου είναι σαφώς βελτιωμένη και καλύτερη, μάλιστα ήδη από καιρό έχει δοθεί προς χρήσης στο σύλλογο του Χανδριναϊκού, του οποίου είναι η φυσική έδρα.
«Σήμερα παραδώσαμε επίσημα στη Νεολαία του Δημου μας ένα ακόμα αθλητικό στολίδι , το ανακαινισμένο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου Σουληναρίου. Συνεχίζουμε το έργο μας στον τομέα του Αθλητισμού» αναφέρει η σχετική ανάρτηση στα social του Δήμου Πύλου -Νέστορος.
Με την ευκαιρία των εγκαινίων στον δήμαρχο κ. Καφαντάρη δόθηκε από εκπρόσωπο του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου «Χανδριναϊκός», φανέλα με το Νο 4.
Μετά τον εγκαινιασμό ακλούθησε φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Χανδριναϊκός Π.Σ και Π.Σ «Η Καλαμάτα» U17.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Comments are closed.