ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο συμβολαιογράφος Θ. Καρκατζούλης απαντά στην Επιτροπή Αγώνα για τον πλειστηριασμό του σπιτιού του οικοδόμου που δεν έγινε

0

Τη δική του απάντηση, σε όσους προσπάθησαν να… καπελώσουν, όπως αφήνει να εννοηθεί, την εξέλιξη της υπόθεσης του πλειστηριασμού ενός μικρού σπιτιού, το οποίο ανήκει σε άνεργο οικοδόμο στην Καλαμάτα, δίνει ο συμβολαιογράφος Θανάσης Καρκατζούλης.

Ο κ. Καρκατζούλης, έξω από το γραφείο του οποίου στην οδό Αριστομένους, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, από στελέχη της Επιτροπής Αγώνα και Αλληλεγγύης Μεσσηνίας, ξεκαθαρίζει με ανακοίνωσή του, πως η πλειστηριασμός δεν έγινε λόγω έλλειψης πλειοδοτών και όχι εξαιτίας της συγκέντρωσης, όπως ανέφεραν τα μέλη της Επιτροπής, που έκαναν λόγο για νίκη! «Για την πληρότητα της αλήθειας, κάθε ειδησεογραφικού ρεπορτάζ, καθώς και ανεύθυνης κομπορρημοσύνης σχετικά με δυνατότητες και κατορθώματα ματαίωσης πλειστηριασμών, για τον προχθεσινό (16-05-2018) πλειστηριασμό, ο οποίος διεξήχθη με ηλεκτρονικά μέσα από το συμβολαιογραφείο μου, χωρίς να υπάρχει ουδεμία προηγούμενη αντίδραση από τον καθ’ού (οφειλέτη), με αποτέλεσμα του πλειστηριασμού την ματαίωση του ελλείψει πλειοδοτών, γεγονότος, το οποίο γνωρίζαμε ήδη από την Παρασκευή 11-05-2018 ως τελευταίας ημέρας κατάθεσης χρηματικών εγγυήσεων για συμμετοχή γίνεται γνωστό ότι μετά απολύτου βεβαιότητας, ήδη από τις 11-05-2018, γνώριζαν όλοι οι ενδιαφερόμενοι ότι η διαδικασία θα κατέληγε άγονη, όπως και έγινε, χωρίς να επηρεαστεί από καμία μεταγενέστερη αντίδραση», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του, ο συμβολαιογράφος, Θανάσης Καρκατζούλης, ενώ αξίζει να θυμηθούμε την… επίμαχη ανακοίνωση της Επιτροπής Αλληλεγγύης, η οποία έφερε το χαρακτηριστικό τίτλο: Νίκη του Κινήματος στην Καλαμάτα – Το σπίτι σώθηκε!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

«Η κινητοποίηση της Επιτροπής και η λαϊκή κατακραυγή υποχρέωσαν την Τράπεζα να μην πραγματοποιήσει τον πλειστηριασμό του σπιτιού του άνεργου οικοδόμου στην Καλαμάτα. Δεν μπορούσαν Τράπεζα και συμβολαιογράφος μετά τη δημοσιοποίηση του  προκλητικού αυτού πλειστηριασμού και την κινητοποίηση της Επιτροπής, να δικαιολογήσουν ότι θα εκπλειστηρίαζαν ένα σπιτάκι ενός άνεργου  52τ.μ. αντί 36.000 ευρώ για ένα χρέος 89.000 ευρώ. Το κίνημα νίκησε . Το σπίτι σώθηκε προσωρινά. Ο αγώνας συνεχίζεται. Τράπεζες, τρόικα, κυβέρνηση  και «κοράκια» θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους. Ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δόθηκε. Καλούμε  όλους τους  πολίτες να πλαισιώσουν την Επιτροπή Αλληλεγγύης και Αγώνα Μεσσηνίας για να αποτρέψουμε τους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις των λαϊκών νοικοκυριών  και  να ανατρέψουμε τις  μνημονιακές πολιτικές».

Comments are closed.