ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χαμόγελα και ικανοποίηση στον «Αριστόδημο» για το 2ο Παμπελοποννησιακό τουρνουά Πάλης

0

Απολογισμός με ιδιαίτερα θετικό πρόσημο για τους αγώνες του 2ου Παμπελοποννησιακού τουρνουά Πάλης που έγινε την περασμένη Κυριακή στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο της Μεσσήνης, όπου συνολικά συμμετείχαν 312 αθλητές, αθλήτριες, προπονητές από 16 σωματεία ενώ εκατοντάδες ήταν οι γονείς και συνοδοί εντός και εκτός του κλειστού γυμναστηρίου.
Ειδικά ο διοργανωτής ΑΣΜ «Αριστόδημος» αλλά και οι συνδιοργανωτές ΕΛΟΠ, Περιφέρεια Πελοποννήσου και Δήμος Μεσσήνης αξίζουν πολλά συγχαρητήρια καθώς έφεραν σε πέρας ένα δύσκολο έργο, σε μια μικρή πόλη και ένα μικρό γυμναστήριο, αναλογικά με τις ανάγκες πολυπληθών, όπως αυτή, οργανώσεων. Τα οφέλη ωστόσο πολλά κι ακόμη περισσότερα στο μέλλον, αφού με τις οργανωτικές επιδόσεις της η Μεσσήνη και ο «Αριστόδημος» έχουν κερδίσει μια θέση στη λίστα επιλογών της ΕΛΟΠ για ανάλογες μελλοντικές αθλητικές οργανώσεις, καθώς απέδειξαν για δεύτερη συνεχή χρονιά πως όχι μόνο θέλουν, αλλά και μπορούν!

Η ικανοποίηση στον «Αριστόδημο»
και οι προεδρικές ευχαριστίες

georgiopoylos-proedros-aristodhmoy-2Γεμάτος υπερηφάνεια για όσα μαζί με τους συνεργάτες του κατόρθωσαν για δεύτερη συνεχή χρονιά, παρουσιάζεται ο πρόεδρος του ΑΣΜ «Αριστόδημος» Κώστας Γεωργιόπουλος και ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν ώστε να κερδίσουν ένα ακόμα μεγάλο στοίχημα:
«Ένα ευχαριστώ δεν φτάνει για όλους τους καλεσμένους μας στη γιορτή της Πάλης που έγινε στη Μεσσήνη με το 2ο αναπτυξιακό τουρνουά Πάλης Πελοποννήσου. Γονείς, αθλητές, προπονητές και σωματεία καταχάρηκαν τα παιδιά τους να αγωνίζονται σαν μεγάλοι!
Οι αγώνες είχαν επιτυχία σε όλα τα επίπεδα χάριν των υπέροχων διαιτητών μας, δεν υπήρξε ούτε ένας τραυματισμός.
Οι αθλητές έκανα από δυο αγώνες ο καθένας και απέσπασαν την εμπειρία που θέλαμε και ήταν ο σκοπός μας εξ αρχής, ενώ και το χρονοδιάγραμμα τηρήθηκε κατά γράμμα!
Νικητές ήταν όλοι! Νικητής ήταν το άθλημα της Πάλης.
Ευχαριστώ πολύ τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο (γυμναστή του Δήμου) που είναι δίπλα μας ψυχή και σώμα, το Δήμο Μεσσήνης, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την ΕΛ.Ο.Π και τον κ. Θάνο που συμμερίζεται τις προσπάθειές μας και μας υποστηρίζει, καθώς και τους διαιτητές που ήταν άψογοι.
Τους κ. Λιανό Αντώνη και Μαρία Αλεξοπούλου που παρά τις αναποδιές έβγαλαν σε πέρας τους αγώνες χάρη στην υπομονή και την εμπειρία τους. Επίσης, την 120 ΠΕΑ για το ασθενοφόρο, το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης που ήταν εκεί, τη Φιλαρμονική μας που ήταν υπέροχη, τον κ. Δ. Κολιτσόπουλο και Φ. Αθανασόπουλο, ιδρυτές τους, τα μέλη του συλλόγου και τους εθελοντές που βοήθησαν στην διεξαγωγή των αγώνων. Το Δ.Σ. και τη γυναίκα μου, που με αντέχει(!!!) αλλά και τους παρακάτω συλλόγους που μας τίμησαν με την παρουσία τους:
Α.Σ.Μ. Αριστόδημος και τον Γ. Ευθυμιάδη, Π.Σ.Τιτάν Πύργου, Α.Γ.Π.Σ. Σπάρτης, Α.Σ. Λεωνίδας Σπάρτης, Π.Ο.Π. Χαλκίδας, ΓΦΣ Παναιτωλικού, Γ.Σ. Κορωπίου, Α.Σ. Ηρακλής Ασπρόπυργου, ΔΑΣ Ζεφυρίου, Α.Π.Σ.Φ Περιστεριού «Ο Θησεύς», Α.Σ. «Ο Αλμυρός», ΠΑ.Σ.Α.Σ., ΔΙΑΣ Αχαρνών, Λεωντίδες Άνω Λιοσίων, Γ.Κ. Ολύμπια Κλαμπ Πάτρας, Πάλη Άθλεση Ιλίου, Α.Σ. Αιγάλεω Προμηθέας.

«Δεν μας χωράει …ο τόπος!»
Το βασικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αριστόδημος είναι αναμφίβολα ο χώρος. Όχι μόνο για την σωστή προπόνηση και προετοιμασία αλλά για την διεξαγωγή αγώνων όπως τα αναπτυξιακά τουρνουά στα οποία φαίνεται να αποκτά παράδοση και για τα οποία το κλειστό δημοτικό γυμναστήριο της Μεσσήνης αποδεικνύεται «μικρό»!
Με αφορμή τους πολυπληθείς αγώνες της περασμένης Κυριακής, ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Γεωργιόπουλος είπε: «Ο “Αριστόδημος” και ο Δήμος χρειάζονται αθλητικές εγκαταστάσεις. Δεν μας χωράει ο τόπος!» και δεν έκρυψε την επιθυμία του: «Ελπίζω το επόμενο τουρνουά να γίνει σε μεγαλύτερο κλειστό!»
Το πρόβλημα χώρου που αντιμετωπίζει ο συνεχώς αναπτυσσόμενος “Αριστόδημος” αναγνώρισε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Χονδρός ο οποίος έκανε γνωστό πως ήδη η δημοτική αρχή κινείται προς αυτή την κατεύθυνση και δεν αποκλείεται την επόμενη χρονιά ο «Αριστόδημος» να μετοικίσει στο δικό του «σπίτι»!
«Το μεγάλο πρόβλημα του “Αριστόδημου” είναι ο χώρος. Το έχουμε αντιληφθεί ήδη εργαζόμαστε πάνω σε αυτό και προς την κατεύθυνση να βρούμε χώρο για τον σύλλογο που χρειάζεται συγκεκριμένες προδιαγραφές, ωστόσο και ο κ. δήμαρχος το βλέπει θετικά και το συζητάμε ώστε ο “Αριστόδημος” να αποκτήσει το δικό του χώρο σε ήδη υπάρχουσες υποδομές του Δήμου.» Μάλιστα τα μαντάτα ως προς το χρόνο υλοποίησής αυτής της δέσμευσης είναι θετικά, αφού όπως διευκρίνισε ο κ. Χονδρός «εφόσον ξεπεράσουμε το γραφειοκρατικό κομμάτι τότε, ίσως, από τη νέα σεζόν τα έχουμε καταφέρει ο Αριστόδημος να έχει το δικό του χώρο!»

Comments are closed.