ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανθοδετική με πολλή μουσική στην 7η Ανθοκομική Εκθεση

0

untitled-1

Ξεχώρισε το σεμινάριο ανθοδετικής, που πραγματοποίησε το ΤΕΙ Πελοποννήσου (Καλαμάτας) στο πλαίσιο της 7ης Ανθοκομικής Έκθεσης Δήμου Καλαμάτας, η οποία εξελίσσεται με επιτυχία στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων. Οι εκπαιδευόμενοι δημιούργησαν ανθοσυνθέσεις δικής τους έμπνευσης και με υλικά της επιλογής τους, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών.

Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε την Πέμπτη με την απονομή βεβαιώσεων, ενώ το Σάββατο θα διενεργηθεί βιωματικό εργαστήριο ανθοδετικής, από τις 8 έως τις 10 το βράδυ, στο χώρο της σκακιέρας.

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

3Σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο της Έκθεσης, που θα λειτουργήσει μέχρι τη Δευτέρα 28 Μαΐου, θα πραγματοποιηθούν και άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις ως εξής:
· Αύριο, Παρασκευή, μεταξύ των ωρών 6-9 το βράδυ, μαθητές από τάξεις του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας με τους καθηγητές τους θα «γεμίσουν» με μουσική το Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, δημιουργώντας μία «μουσική διαδρομή» από την είσοδο του Πάρκου μέχρι την Ανθοκομική Έκθεση.
· Το Σάββατο από 8-9 μ.μ. θα δοθεί συναυλία της Παιδικής Ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας και του Παιδικού Μελίφωνου. Η Παιδική Ορχήστρα αποτελείται από 14 μαθητές του Ωδείου, από τις τάξεις βιολιού, βιολοντσέλου, φλάουτου, κλαρινέτου, κρουστών και πιάνου και θα τη διευθύνει ο μαέστρος Ιβάν Μάτζαρης. Το Παιδικό Μελίφωνο είναι μία χορωδία που αποτελείται από 30 και πλέον μικρούς μαθητές, υπό την καθοδήγηση της Αλεξάνδρας Μάτζαρη, η οποία επιμελείται την κινησιολογία, αλλά και συνθέτει τραγούδια για τη χορωδία, καθώς και του μαέστρου Ιβάν Μάτζαρη. Στο πιάνο θα συνοδεύσει ο Λουκάς Γεώργας.
· Η 7η Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Καλαμάτας έχει ελεύθερη είσοδο και λειτουργεί με το εξής ωράριο: 9 π.μ.- 2 μ.μ. και 6-11 μ.μ., καθημερινά, μέχρι τη Δευτέρα 28 Μαΐου 2018.

Comments are closed.