ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΥΡΙΖΑ εγκαλεί Μητσοτάκη για «τραμπουκισμό» στελέχους της ΝΔ κατά του Κωνσταντινέα σε διάλλειμα εκπομπής

0

hqdefaultΓια άθλια και τραμπούκικη επίθεση, από συνεργάτη του συντονιστή του Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Χάρη Βλάδου, στη διάρκεια διαφημιστικού διαλλείματος στην εκπομπή «x2» του τηλεοπτικού σταθμού Action 24, έκανε λόγο αποχωρώντας από το πάνελ, ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας. Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιάννης Πολίτης, προσπάθησε να προστατεύσει τον κ. Κωνσταντινέα, σημειώνοντας πως ήταν λάθος ο συνεργάτης του κ. Βλάδου να μιλήσει στον βουλευτή, αφού δεν είχε ρόλο και δεν ήταν καν καλεσμένος, με το στέλεχος της ΝΔ και καθηγητή Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, να επισημαίνει πως το μόνο που είπε ο συνεργάτης του, στο Μεσσήνιο βουλευτή, ήταν να μη φωνάζει, κάτι που δεν αντέκρουσε κανείς, από τους υπόλοιπους καλεσμένους.
Το θέμα, δεν άφησε να περάσει έτσι, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση, καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποδοκιμάσει τις αθλιότητες των «άριστων».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

«Ενώ είχε διακοπεί η εκπομπή προκειμένου να προβληθούν διαφημιστικά μηνύματα, ο «συνεργάτης» του Χ. Βλάδου εισέβαλλε στο τηλεοπτικό στούντιο και προπηλάκισε τον Π. Κωνσταντινέα εκτοξεύοντας απειλές εναντίον του. Η αθλιότητα αυτή ανάγκασε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρήσει από το στούντιο, αφού πρώτα κατήγγειλε το περιστατικό με την επανέναρξη της εκπομπής.

Περιστατικά τέτοιου είδους δεν έχουν καμία θέση στην πολιτική αντιπαράθεση. Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι υποχρεωμένος να αποδοκιμάσει κατηγορηματικά τις αθλιότητες των «άριστων» που έχει περιμαζέψει στο κόμμα του».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

  • Καλό θα ήταν βέβαια, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ή έστω η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας, να εξέδιδε ανακοίνωση κατά του κ. Κωνσταντινέα, με αφορμή τη δική του, άθλια και τραμπουκικη επίθεση εναντίον δημοσιογράφου, σε γνωστή καφετέρια της Βαλαωρίτου στην Καλαμάτα.

Comments are closed.