ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Eξιχνιάστηκαν 15 κλοπές από 34χρονο, έγκλειστο τώρα σε φυλακή, με συνεργό του στη Μεσσηνία!

0

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ από την αστυνομία 14 περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής στη Μεσσηνία. Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορείται ένας 34χρονος, ο οποίος βρίσκεται ήδη έγκλειστος σε φυλακή για παρόμοια αδικήματα. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει και ακόμη έναν 42χρονο. Από την εγκληματική του δράση είχε αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος, που ξεπερνά τις 4000 ευρώ.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι ο 34χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 6 Φεβρουαρίου έως και την 14 Μαΐου 2018, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Μεσσήνης, Καλαμάτας και Οιχαλίας, διέπραξε συνολικά επτά περιπτώσεις κλοπών και μία περίπτωση απόπειρας κλοπής σε αποθήκες, δύο περιπτώσεις κλοπών σε οικίες και τρεις  περιπτώσεις κλοπών δίκυκλων μοτοποδηλάτων, τα οποία βρέθηκαν.

Επιπλέον, ο 34χρονος μαζί με τον 42χρονο, διέπραξαν την 16 Απριλίου σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας και ακόμη μία περίπτωση κλοπής σε αποθήκη.

Από την παραπάνω εγκληματική του δράση, είχε αφαιρέσει γεωργικά εργαλεία, χρήματα, ποσότητες ελαιολάδου κ.α., που η συνολική τους αξία, ξεπερνά τις -4000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του, στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Comments are closed.