ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Του Αγίου Πνεύματος, Σκοπιανό και Υγεία Υπεράνω Ολων

0

ΚΙ ΕΝΩ ελόγου μου βρισκόμουν στη Στούπα για του Αγίου Πνεύματος και όχι μόνο, στην υπόλοιπη Μεσσηνία τρέχαν τα γεγονότα!

ΕΤΣΙ προέκυψε και ο Παυλόπουλος επίτιμος δημότης Τριφυλίας (όπως και τόσων άλλων Δήμων βέβαια).

ΕΤΣΙ προέκυψε και η Μπούζα αντιπεριφερειάρχης, εκπληρώνοντας διακαή της πόθο.

ΕΙΧΑΜΕ και Λευκή Νύχτα στην Κυπαρισσία καθώς και μια 24ωρη πανελλαδική απεργία που λίγο την καταλάβαμε.

ΕΠΙΣΗΣ την ανακήρυξη του Απόστολου Γεωργιάδη σε επίτιμο δημότη Καλαμάτας κι άλλα τινά ενδιαφέροντα, όπως και εκδήλωση για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ.

ΓΙΑ ΤΗΝ «ΤΡΕΧΑΛΑ» Τατούλη για έργα και παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο Μεσσηνίας, τι να πει κανείς;

ΠΡΟΦΑΝΩΣ είναι μια πρεμούρα που δεν είναι τυχαία και που αποσκοπεί.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ το νέο δρόμο στα παλιά ίχνη Καλαμάτας-Ριζόμυλου, ουδέν σχόλιον, μιας και το όλο έργο είναι προ πολλού αιωρούμενο και για πολύ καιρό ακόμα έτσι θα παραμείνει.

ΗΜΟΥΝ χαλαρός με θέα τη θάλασσα όταν διαπίστωσα πως πολύ κοντά στον χώρο που βρισκόμουν βρισκόταν επίσης ένα διευρυμένο πασοκικό μεσσηνιακό επιτελείο, που έπινε καφέ και συζητούσε.

ΕΥΤΥΧΩΣ δεν άκουγαν τι έλεγαν.

ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ επιτελείο είχε βρεθεί στην Καλαμάτα λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων και ως εκ τούτου προέκυψε και το σχετικό «κουσκουσάρισμα» για τις εξελίξεις που έτσι κι αλλιώς βρίσκονται καθ’ οδόν και φορούν και τη Μεσσηνία βεβαίως.

ΣΤΗ ΣΤΟΥΠΑ που ήμουν πάντως και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνιακής Μάνης που κινήθηκα το κύριο μέλημα στις συζητήσεις ήταν ο τουρισμός σε αυτή τη νέα τουριστική περίοδο που άρχισε επίσημα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

ΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ του γράφοντος να πάει η κουβέντα στην τρέχουσα πολιτική, η πεποίθηση των περισσοτέρων ήταν πως οι πολιτικοί ευθύνονται για όλα και ότι έχουν αποτύχει στο ρόλο τους όλα αυτά τα χρόνια.

***

ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ  κατάφεραν πάλι να το κάνουν κυρίαρχο θέμα ένεκα ονοματολογίας κι αν οι πολίτες πέσουν στην παγίδα και εγκλωβιστούν στα λογής ψευτοδιλήμματα τότε ούτε θα καταλάβουμε πως θα βρεθούμε μέχρι το λαιμό μέσα στα «σκατά» που τα συσσωρευμένα προβλήματα έχουν δημιουργήσει.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ βέβαια και κάποια σενάρια χολυγουντιανού τύπου που λένε για πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο αλλά ως πότε και εν μέσω καλοκαιριού θα έχουμε πολλά παλούκια να περάσουμε και προσοχή στις τις αναπόφευκτες συνέπειες βεβαίως.

***

ΟΤΙ η υγεία είναι αξία αδιαπραγμάτευτη νομίζω ότι το αντιλαμβάνεται και ο πλέον ανυποψίαστος.

ΥΓΕΙΑ υπεράνω όλων.

ΚΟΙΝΗ πεποίθηση για όλους μας αλλά και σύνθημα-μήνυμα που επικαλείται η εταιρεία μηχανημάτων υγείας και ευεξίας K2 Health Products  που την Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 8 μ.μ. πραγματοποιεί εκδήλωση –παρουσίαση στο ιστορικό ξενοδοχείο Rex  στην Καλαμάτα.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ περιλαμβάνει εκπλήξεις και δώρα ενώ ομιλητής θα είναι ο ιδρυτής της Κ2 Κωνσταντίνος Παππάς, ο οποίος θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού στη συζήτηση που θα ακολουθήσει.

ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ επίσης και θα μιλήσουν για την εμπειρία τους από τη χρήση των μηχανημάτων, ασθενείς που τα χρησιμοποίησαν και είδαν σημαντική βελτίωση.

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ όσοι ενδιαφέρεσθε να είστε στο Rex την Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 8 μ.μ.

ΑΛΛΩΣΤΕ η υγεία είναι υπεράνω όλων.

Θανάσης Παντές

Comments are closed.