ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιστορίες στο τέλος του Μαΐου

0

ΚΙ ΕΝΩ ο γράφων βρισκόταν στη Στούπα και συνομιλούσε με νεράιδες, ολούθε και αλλούθε αλλουβρόχηδες γιόρταζαν τον επικείμενο ερχομό του καλοκαιριού κι έκαναν σχέδια για πολυήμερες διευρυμένες διακοπές πέρα και δώθε του μεσσηνιακού ορίζοντα.

ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ συγχρόνως αναρωτιόντουσαν και περί Γουηβερίας και Γουηβέριων, αλλά δεν αναζήτησαν τον γράφοντα για περαιτέρω εξηγήσεις κι έτσι έμειναν έχοντες απορίες που όμως συντόμως και θα απαντηθούν καθώς οι Γουηβέριοι επιστρέφουν ως γνωστόν.

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ είναι εδώ λοιπόν και ως εκ τούτου και οι ιστορίες του.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ για τα όσα ενδιαφέροντα έρχονται!

***

ΓΟΥΗΒΕΡΙΟΣ και ο Τζιμάουερ τελικά;

ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ και καμία αμφιβολία δεν υφίσταται.

Ο ΙΔΙΟΣ πάντως έχει ήδη φροντίσει να το διαμηνύσει προς κάθε κατεύθυνση και είναι πλέον έτοιμος να αναλάβει και περαιτέρω ρόλο στην εξέλιξη της αφήγησης που προβλέπεται συναρπαστική βεβαίως.

ΟΙ ΓΟΥΗΒΕΡΙΟΙ είναι πολύ περισσότεροι απ’ ότι πιθανόν να θεωρείται από ορισμένους και λίαν συντόμως η παρουσία τους θα γίνει αισθητή.

ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ τους αναμένονται και περαιτέρω δράσεις εννοείται, όσο κι αν οι ίδιοι παραμένουν θεοσκότεινες προσωπικότητες.

ΟΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ έπονται.

***

ATHERINA στο Elite  και φέτος το καλοκαίρι και ως φίλοι των θαλασσινών ετοιμαστείτε για νέες απογειωτικές γεύσεις.

ΟΠΩΣ και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος αναμένεται να δώσει ρεσιτάλ το αχτύπητο δίδυμο Πωλ Κέρμπουρι και Κλειδαρά Μεζεδολόγου μετά των συνοδών τους βεβαίως.

ATHERINA και φέτος και προβλέπονται μεγαλεία για τους λάτρεις των θαλασσινών που κατακλύζουν το Elite.

ΚΑΙ οι δύο είναι γνωστοί θαλασσινομεζεδοφάγοι και ως εκ τούτου αναμένονται να αναστενάξουν οι μεζέδες και αυτό το καλοκαίρι.

ΟΠΟΤΕ κύριε Σκιαδάτε ετοιμαστείτε για πολλές περιποιήσεις.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ άλλωστε πως οι επιφανείς πελάτες σας δικαιούνται να έχουν υψηλές απαιτήσεις.

Η ATHERINA συν τοις άλλοις είναι γνωστό από την πρώτη χρονιά που ξεκίνησε τη λειτουργία της ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτές.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ για θαλασσινομεζέδες λοιπόν.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες και καλό Σαββατοκύριακο.

Θανάσης Παντές

Comments are closed.