ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιατρική ημερίδα στη Μάνη για τους σπίλους, τον καρκίνο του δέρματος και το μελάνωμα

0

Ιατρική ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην βάση της εθελοντικής οργάνωσης «Γαία» στον Άγιο Νικόλαο του Δήμου Δυτικής Μάνης την Τετάρτη 23 Μαΐου σχετικά με τους σπίλους, τον καρκίνο του δέρματος και το μελάνωμα.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Οι ομιλητές ήταν η Ουρανία Καστανά, πλαστική χειρουργός και τέως διευθύντρια του Τμήματος Επανορθωτικής και Πλαστικής Χειρουργικής του νοσοκομείου Ευαγγελισμός και ο Παναγιώτης Κουράκος, τέως πλαστικός χειρουργός του ιδίου νοσοκομείου. Οι δημότες ενημερώθηκαν για το πως πρέπει να παρακολουθούν τις ελιές τους (σπίλους) , πότε πρέπει να τις αφαιρούν από ειδικό πλαστικό χειρουργό , πως να προστατεύονται από τον ήλιο χωρίς να στερούνται τις ευεργετικές του ιδιότητες κ.α.

Στο τέλος των ομιλιών έγιναν ερωτήσεις από το κοινό στους ομιλητές και εξετάσθηκαν δωρεάν 60 περίπου άτομα ενώ προσφέρθηκε μπουφές με αλμυρά και γλυκά εδέσματα καθώς και αναψυκτικά.   Η επιτυχής  διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής πραγματοποιήθηκε χάρη στην αγαστή συνεργασία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Καρδαμύλης με τους Συλλόγους «Γαία» και «Ναρτούρα» κάτι το οποίο μας δίνει την προοπτική και την χαρά να σχεδιάσουμε κι άλλες παρόμοιες ημερίδες στο μέλλον όλοι μαζί.

ΣΟΦΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
ιατρός Παθολόγος phD
Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Καρδαμύλης

Comments are closed.