ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μετά από χρόνια επισκευάζεται ο δρόμος στην Ιερά Μονή Κατσιμικάδας!

0

katsimikada-1

ΤΟ ΦΩΣ το αληθινό δίνει…η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε χρόνια αιτήματα της ευρύτερης περιοχής της Τριφυλίας είτε ως φορέας υλοποίησης με επιτροπή παρακολούθησης, είτε ως φορέας άμεσης εκτέλεσης του έργου!

Το χρόνιο πρόβλημα που αφορά τον οδικό άξονα κοντά στην Μονή Κατσιμικάδας στον δρόμο Κυπαρισσίας-Μουριατάδας αποτέλεσε σημείο υποσχέσεων, αιτημάτων, πιέσεων αλλά κυρίως υπήρχε η πολιτική βούληση για την υλοποίησή του από τον Πέτρο Τατούλη όταν επισκέφθηκε δύο φορές το ιστορικό σημείο.

Από την Παρασκευή ουσιαστικά ξεκίνησε η επισκευή στο Δρόμο που οδηγεί στην μονή της Κατσιμικάδας του Δήμου Τριφυλίας με τεχνικά έργα οδοστρωσίας και πρανών ώστε να καταστεί οαμλή η κυκλοφορία των οχημάτων.

Για χρόνια οι οδηγοί οχημάτων πηγαίνουν σε συνεργεία τα οχήματά του στο δρόμο..ανάθεμα, αν και οι εργασίες δεν ξεκίνησαν από την είσοδο του μοναστηριού. Το έργο επισκέφθηκαν οι αιρετοί του Δήμου όπου αιρετοί επέβλεπαν…τους δύο εργάτες που εκτελούν το έργο του καλουπιού για την πεζοδρόμηση, ενώ το επόμενο διάστημα θα γίνουν οι εργασίες ομαλής οδοστρωσίας!

Εκ μέρους του Δήμου την περιοχή επισκέφθηκε ο δήμαρχος Τριφυλίας μαζί με εκπρόσωπο της τοπικής κοινότητας, τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, που χρόνια τώρα επανέφερε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και ο εκπρόσωπος της περιφέρειας Πελοποννήσου στην περιοχή Ας ελπίσουμε ότι θα ολοκληρωθεί στο συμβατό χρόνο υλοποίησης γιατί η Μονή Κατσιμικάδας δέχεται επισκέπτες από όλη την Ελλάδα!

ΓΙΑΖ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Comments are closed.