ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιορτάστηκαν οι Αγιοι Πάντες σε Αρμενιούς και στην Παναγία Γελουδιώτισσα Κυπαρισσίας

0

agioi-pantes-2Κορυφώθηκαν στους Αρμενιούς οι εορταστικές εκδηλώσεις για την εορτή των Αγίων Πάντων που ολοκληρώθηκαν με λιτάνευση της ιερής εικόνας στους δρόμους του χωριού στην κεντρική πλατεία.

Οι εκδηλώσεις με σύμμαχο τον καλό καιρό διεξήχθησαν με την πρέπουσα θρησκευτική μεγαλοπρέπεια στην περιοχή με την συμμετοχή των κατοίκων και παρουσία εκπροσώπων του Δήμου, του προέδρου της κοινότητας Τάκη Καλογερόπουλου και του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας μετά του ιερού κλήρου και πλήθος πιστών.

(Φωτό του συνεργάτη μας Γιάννη Σελούλη)

ΓΙΟΡΤΑΣΕ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ

Τον προστάτη του όμως Άγιους Πάντες όπως κάθε χρόνο γιόρτασαν με αρτοκλασία και εδέσματα μετά την ακολουθία τα μέλη και οι φίλοι του Εμπορικού Συλλόγου της Κυπαρισσίας. Στον εκκλησάκι που βρίσκεται ριζωμένο στα όρη της πόλης κοντά στην εκκλησία της Παναγίας Γελουδιώτισσας ο επισκέπτης αγναντεύει τον Κυπαρισσιακό κόλπο, ενώ με το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα μετά τον εσπερινό ξεκίνησε το τοπικό φίλεμα από τον σύλλογο, όπου όλοι αντάλλαξαν ευχές. Ο Σύλλογος κάθε χρόνο διεξάγει την όμορφη θρησκευτική εκδήλωση.

 ΓΙΑΝ. ΜΠ.

Comments are closed.