ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιστορίες του Ιουνίου πάλι

0

ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ ο έρωτας, έλεγε ο ερωτικός μετανάστης πίνοντας μπύρες στο bar του Αργύρη Μαυρέα και χάζευε τη διακόσμηση του χώρου που με έμπνευση έχει δημιουργήσει ο πάντα ευφάνταστος Αργύρης, γνωστός άλλωστε και για τα υπέροχα σκίτσα του που κάθε Δευτέρα υπάρχουν στην τελευταία σελίδα της «ΦΩΝΗΣ».

ΓΝΩΣΤΟ το bar του Αργύρη στην οδό Υπαπαντής και στέκι πολλών επωνύμων και ανωνύμων της αισιόδοξης πόλης των ονειρικών ιβίσκων.

ΕΚΕΙ βρέθηκε και ο ερωτικός μετανάστης να κλαίει τον έρωτά του πίνοντας, ώσπου τον είδε ο κ. Μπράουν και τον λυπήθηκε.

ΠΟΙΟΣ είναι ο κ. Μπράουν είναι το ερώτημα λοιπόν.

***

ΓΑΜΠΡΟΣ εν όψει και τρέμει το Real Estate στη Μεσσηνία, ιδιαίτερα προς την περιοχή της Μάνης, όπου ο Γαμπρός ο πιπινάτος έχει τρελάνει τα πιπίνια, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ κιόλας τα μπάνια στην Καρδαμύλη την Πρωτομαγιά και πλέον συνεχίζει ακάθεκτος στην Καλαμάτα, ενώ συχνά-πυκνά πηγαίνει για μυστικές αποστολές στη Μεσσήνη.

ΠΩΣ τα συνδυάζει όλα αυτά μόνο ο ίδιος το ξέρει!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ωστόσο η πρώτη φορά και αυτή η λεπτομέρεια είναι τελικά όπως φαίνεται καθοριστικής σημασίας για την περίπτωσή του που έτσι κι αλλιώς είναι ιδιάζουσα.

ΓΑΜΠΡΟΣ είναι αυτός βέβαια και αλίμονο σε όποιους το αμφισβητήσουν.

ΤΡΕΜΕΙ το Real Estate στο διάβα του. Μαζί και τα πιπίνια βεβαίως.

***

ΚΑΙ ΕΚΕΙ που κανείς δεν το περίμενε ο κοντός γίγαντας Πάκης εθεάθη παραλιακώς να κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες προκαλώντας την έκπληξη σε όσους τον είδαν και στον γράφοντα βεβαίως!

Ο ΤΑΚΑΡΟΣ τώρα που μπήκε για τα καλά η άνοιξη και έπεται το καλοκαίρι, έχει δρομολογήσει μεγάλα σχέδια που οσονούπω θα ανακοινώσει πρώτα απ’ όλους στον Κλειδαρά Μεζεδολόγο βεβαίως που είναι και ο μέντοράς του.

***

ΗΤΑΝ για καιρό εξαφανισμένος ο Πωλ Κέρμπουρι αλλά τώρα που άνοιξε ο καιρός, βγήκε να σεργιανίσει στην παραλία, όχι τις ίδιες ώρες με τον Κλειδαρά Μεζεδολόγο πάντως και εκεί που σεργιάνιζε έπεσε πάνω στον αεικίνητο facebookαδώρο Γαμπρουλίνη που έκανε ακτινογράφηση του παραλιακού πιπινοχωρίου.

ΤΙ ΔΙΑΜΕΙΦΘΗΚΕ στην μεταξύ τους συνάντηση, δεν έγινε γνωστό.

ΣΥΝΤΟΜΑ πάντως  θα υπάρχουν λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του Γαμπρουλίνη.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες.

 

Θανάσης Παντές

 

Comments are closed.