ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εκτός ΝΔ ο Καμπόσος λόγω νέου… παραληρήματος κατά Μπουτάρη!

0
ΠΑΡΕΛΘΟΝ για τη ΝΔ, με εντολή Μητσοτάκη, αποτελεί από χθες, μετά και το νέο… παραληρηματικό βίντεο που ανέβασε στο YouTube για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη, ο ομόλογός του, δήμαρχος Άργους – Μυκηνών και πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου, Δημήτρης Καμπόσος.
Γεωργία Αναγνωστοπούλου

Ο κ. Καμπόσος, αρχικά, είχε πει πως «αυτή είναι η μοίρα των προδοτών», ενώ χθες, επανήλθε με βίντεο – διάγγελμα στο οποίο ασκεί σφοδρή επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης. «Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης… Ο Μπουτάρης, μπορεί να λέει ό,τι θέλει, να κάνει εκπομπές μέσα από πορνεία, να βρίζει όποιον θέλει, να λέει ότι «δεν γουστάρω τον χοντρό τον Καμμένο και αν τον δω κρεμασμένο δεν κόβω το σκοινί», να λέει πως «θέλει ξύλο ο μητροπολίτης Πειραιώς», «χέστηκα αν σκότωσε ο Κεμάλ τους Πόντιους Έλληνες και χίλια μύρια άλλα…», ανέφερε ο Δημήτρης Καμπόσος, αφήνοντας και αντισημιτικά υπονοούμενα! «Αυτά όλα μπορεί να τα λέει ο Μπουτάρης γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς δεν φοράμε το καπελάκι και επειδή δεν φοράμε καπελάκι, δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι», τόνισε με νόημα και ανέφερε μεταξύ άλλων πως «ο οποιοσδήποτε αν έβλεπε να δέρνουν αυτόν τον φουκαρά το γέρο, 90 χρονών με ταραγμένο νου, θα πήγαινε να τον προστατέψει».

  • Με την ανάρτηση του βίντεο υπήρξε πόλεμος ανακοινώσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ κατά της ΝΔ και προσωπικά του προέδρου της ΝΔ, που έθεσε τον Δημ. Καμπόσο εκτός κόμματος.

Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ  ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Άμεση, ήταν αρχικά, η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, με το κυβερνών κόμμα, μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο, να ζητά την παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Το νέο ακροδεξιό παραλήρημα και οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί του δημάρχου Άργους και μέλους της ΠΕ της ΝΔ Δ. Καμπόσου εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη εκθέτουν ανεπανόρθωτα τη ΝΔ και προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης κάλυψαν το στέλεχος της ΝΔ για την πανηγυρική του ανάρτηση για τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης και δεν τον διέγραψαν, παρά μόνο ανακοίνωσαν ότι θα κληθεί σε απολογία. Μετά το σημερινό βίντεο, θα συνεχίσει να προσφέρει κάλυψη σε αυτές τις χυδαιότητες ο κ. Μητσοτάκης, επιβεβαιώνοντας την ομηρία του από την ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ ; Το σχετικό βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=DL-sjMXLlZ4 (μετά το 7.30 οι αναφορές σε Γ. Μπουτάρη)», ανέφερε στην ανακοίνωση και εξέδωσε και δεύτερη!

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έμεινε… στην πρώτη ανακοίνωση και με δεύτερη, κατήγγειλε πως το βίντεο «κατέβηκε» σκόπιμα! «Επειδή τα αντανακλαστικά του Γραφείου Τύπου του δήμου Άργους-Μυκηνών είναι πιο γρήγορα από αυτά της ΝΔ και απέσυραν το σχετικό βίντεο του στελέχους της ΝΔ Δ. Καμπόσου από το youtube, επισυνάπτουμε το σχετικό απόσπασμα, αναμένοντας την απάντηση του κ. Μητσοτάκη. Και σε link: https://www.youtube.com/watch?v=Yq6OC5DvR_U&feature=youtu.be», ανέφερε η δεύτερη ανακοίνωση του κόμματος, ενώ στο μεταξύ, ήρθε η διαγραφή από τη ΝΔ με λιτή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου.

Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ

«Οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Αργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος», ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ξανα… χτύπησε Τρίτη φορά, αντιδρώντας και για τη διαγραφή!

Η ΤΡΙΤΗ(!) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ

«Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 20 μέρες μετά την αρχική χυδαία επίθεση του δημάρχου Άργους και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Καμπόσου, κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για να βρει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης το θάρρος και να τον διαγράψει από το κόμμα του. Χρειάστηκε, μάλιστα, να μεσολαβήσει άλλη μια χυδαία επίθεση -η σημερινή- του Δ. Καμπόσου κατά του Γ. Μπουτάρη μέχρι ο κ. Μητσοτάκης να αποπέμψει ένα στέλεχος του που δεν είχε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιεί ρατσιστική και αντισημιτική ρητορική. Το δυστύχημα είναι πως όλα αυτά δεν μας ξαφνιάζουν. Εξοργίζουν, όμως, τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες».

Comments are closed.