ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καταπληκτικά προγράμματα με ρυθμό και φαντασία από τα παιδιά της ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής του ΑΠΟΚ Ίκαρος

0

Ρυθμός και πολλά χαμόγελα γέμισαν την αίθουσα του κλειστού γυμναστηρίου της Παραλίας την περασμένη Τρίτη, τα 100 και πλέον παιδιά του τμήματος ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής του ΑΠΟΚ Ίκαρος.
Στο κλειστό Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε η ετήσια εορταστική εκδήλωση του συλλόγου, παρουσία άνω των 300 θεατών οι οποίοι απόλαυσαν το πραγματικά εντυπωσιακό θέαμα, όπου παρουσίασαν τα 100 παιδιά του τμήματος παρουσίασαν ατομικά και ομαδικά προγράμματα με όλα τα όργανα.
Μετά το τέλος των γυμναστικών επιδείξεων δόθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά σε όλες τις αθλήτριες!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Η διοίκηση, η προπονήτρια Βούλα Γκούζου και όλες οι αθλήτριες – πλην της αγωνιστικής ομάδας που θα συνεχίζει τις προπονήσεις καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού με την γυμνάστρια του συλλόγου -ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο του 2018, με ακόμα περισσότερη όρεξη και μεράκι, να προσφέρουμε στα παιδιά αυτό που δικαιούνται ψυχαγωγία, αθλητική παιδεία και γυμναστική.
«Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους. Ευχαριστούμε την γυμνάστρια του συλλόγου μας, Βούλα Γκούζου» καταλήγει ο πρόεδρος Γιώργος Ψυχογιάννης και τα μέλη του ΔΣ του ΑΠΟΚ Ίκαρος.

Comments are closed.