ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σκοπιανό, Σκουπίδια, ΝΔ-Τατούλης κ.ά.

0

ΣΚΟΠΙΑΝΟ και πρεμούρα πάνε πακέτο και εύστοχα το επισήμανε ο Γαλανόπουλος στη «ΦΩΝΗ της Δευτέρας».

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και η κυβέρνηση πιέζεται για λύση «εδώ και τώρα» αλλά η καθυστέρηση που ήδη έχει υπάρξει από το 1992  μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει πλέον κάθε προηγούμενο και ήδη εξελίσσεται σε βάρος μας.

ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ το ενδιαφέρον άρθρο του Γαλανόπουλου και θα καταλάβετε τι εννοώ.

***

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ με άρωμα εκλογών το πρωτοσέλιδο της «ΦΩΝΗΣ της Δευτέρας» και το άρωμα είναι προφανώς μπόχα και μάλιστα προς κάθε κατεύθυνση!

Η ΣΚΟΥΠΙΔΟΛΑΓΝΕΙΑ καλά κρατεί και η συνέχειά της δεν αναμένεται ευχάριστη βεβαίως!

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ  είναι ένα ακόμα πρόβλημα για την Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου και ιδιαίτερα τον επικεφαλή της που πλέον βάλλεται απροκάλυπτα από παντού ενώ φαίνεται πως χάνει και το μανδύα του ανεξάρτητου που ήθελε να δείχνει ότι έχει.

Ο κ. ΤΑΤΟΥΛΗΣ όσο κι αν επικαλεστεί την ανεξαρτησία του δεν θα πείσει, όπως άλλωστε δεν έπειθε και μέχρι σήμερα παρά μόνο όσους ήθελαν να πειστούν για τους δικούς τους λόγους.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ της ΝΔ και τα όσα έγιναν στην Τρίπολη προ ημερών είναι προφανές ότι δεν μπορεί πλέον να κάνει πίσω και αναπόφευκτα θα προχωρήσει στη ρήξη με τον Τατούλη αν δεν θέλει να υποστεί το «στραπάτσο» που έπαθε το 2014 που αναγκάστηκε να «στηρίξει Τατούλη».

ΕΙΝΑΙ και οι περιφερειακοί σύμβουλοι βέβαια γαλάζιας αποχρώσεως που βρίσκονται προ διλλήματος  για ό,τι χρειάζεται να κάνουν και μένει να δούμε ποια στάση θα κρατήσουν μιας και οι κωλοτούμπες όσο συνηθισμένες κι αν είναι στην πολιτική, δεν είναι πάντοτε και αποδεκτές.

Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΝΔ –Τατούλη, αν τη δούμε σοβαρά δείχνει και το μέγεθος του προβλήματος που η γαλάζια παράταξη έχει στην Πελοπόννησο όσο κι αν η εκλογική επικράτησή της θεωρείται δεδομένη.

Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ προβλέπεται να έχει πολλά ακόμα επεισόδια όχι και τόσο ευχάριστα ομολογουμένως για κάποιους, ενώ οι συνήθεις μικρότητες που δυστυχώς χαρακτηρίζουν την πολιτική δεν πρόκειται να λείψουν από καμία πλευρά.

***

ΑΝΑΓΚΑΙΑ τα περιβαλλοντικά έργα και οι παρεμβάσεις για την Καλαμάτα, τόνισε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μανώλης Μάκαρης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

ΣΩΣΤΗ αναμφίβολα η παρέμβασή του και τα όσα ανέφερε αλλά φαίνεται πως είναι σε ώτα μη ακουόντων, μιας και το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής σε θέματα περιβαλλοντικής προστασίας βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας ακόμα!

***

ΚΑΛΑΜΑΤΑ πόλη του ποδηλάτου, αλλά στο άθλιο οδικό δίκτυο αυτής της πόλης πώς να κινείσαι με ασφάλεια κάνοντας ποδήλατο;

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ στον ποδηλατόδρομο που έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει σε όλη την πόλη, αλλά στους άλλους δρόμους που οι περισσότεροι μοιάζουν να είναι βομβαρδισμένοι, ιδιαίτερα οι λεγόμενοι μέσα δρόμοι και όχι οι κεντρικοί που είναι απλά η βιτρίνα.

***

ΟΤΙ ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης εύκολα αναφέρεται  επί παντός επιστητού είναι γνωστό.

ΟΤΙ τις περισσότερες φορές τα λεγόμενά του  εξαντλούνται σε βερμπαλιστικές εξάρσεις, επίσης γνωστό είναι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ εξέφρασε άποψη και περί πολιτισμού δηλώνοντας πως είναι η συνείδηση των λαών.

ΤΟ ΕΧΟΥΝ αυτό οι πολιτικοί, να μιλούν εύκολα για όλα κι ας είναι οι απόψεις τους τις περισσότερες φορές έπεα πτερόεντα, κοινώς λόγια του αέρα και μάλιστα κοπανιστού!

***

ΣΤΑΣΗ πληρωμών λόγω της κρίσης κήρυξαν οι Ελληνες, λένε τα στοιχεία της Eurostat.

ΗΤΑΝ αναμενόμενο βέβαια και έχει ήδη πολύ αργήσει για να εκδηλωθεί αυτό το φαινόμενο στις τωρινές του διαστάσεις.

ΟΣΟ στενεύουν τα οικονομικά περιθώρια, τόσο θα δυσκολεύουν και οι πληρωμές ενώ βεβαίως προέχει η επιβίωση.

Θανάσης Παντές

Comments are closed.