ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σπύρος και Άρις Χανδρινός με την Εθνική Νέων στο Προολυμπιακό τουρνουά beach volley

0

Οι φέρελπις αθλητές της «Καλαμάτας 80» Σπύρος και Άρις Χανδρινός διαπρέπουν και εκτός σάλας, στο Μπιτς βόλεϊ, και το διήμερο αυτό θα αγωνιστούν με τα Εθνικά μας χρώματα, στο Μπάντεν της Αυστρίας με στόχο την πρόκριση στην Ολυμπιάδα νέων (U19) που θα γίνει στο Buenos Aires της Αργεντινής!
Στο Μπάντεν της Αυστρίας βρίσκονται ήδη οι Εθνικές ομάδες Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών, Έλενα Μπάκα/Διονυσία Μάτιου στις γυναίκες και τα αδέρφια Χανδρινοί Αριστείδης και Σπύρος στους άνδρες, όπου θα συμμετάσχουν στο Προλυμπιακό τουρνουά νέων beach volley, για μία θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στο Μπουένος Άιρες.
Έλενα Μπάκα/Διονυσία Μάτιου και Αριστείρης Χανδρινός/Σπύρος Χανδρινός μαζί με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Ηλία Ζωλασταθιάδη ταξίδεψαν το πρωί της Πέμπτης για την πόλη της Αυστρίας και αργά το απόγευμα πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση.
Τα αδέλφια Χανδρινού κληρώθηκαν μαζί με τις ομάδες από την Σουηδία, την Γερμανία και την Τουρκία. Στον ίδιο όμιλο βρίσκονται και οι Έλενα Μπάκα και Διονυσία Μάτιου, με τις Ισπανία, Ρουμανία και Σουηδία.
Στο Προολυμπιακό τουρνουά συμμετέχουν 16 χώρες ανά φύλο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων προκρίνονται οι 5 καλύτερες ομάδες.

Comments are closed.