ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιστορίες του Ιουνίου (4)

0

Η ΜΑΥΡΗ θωρακισμένη μερσεντές που σταμάτησε έξω από το ξενοδοχείο «Πρέζιντεντ» στη λεωφόρο Κηφισίας, δικαιολογημένα τράβηξε τα βλέμματα όσων βρισκόντουσαν στην είσοδο.

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ άνοιξαν μονομιάς και οι τρεις τύπου που βγήκαν από το αυτοκίνητο, δέχτηκαν τις υποκρίσεις του πορτιέρη αλλά ευγενικά τις αγνόησαν και προχώρησαν στο εσωτερικό του ξενοδοχείου.

ΜΟΛΙΣ βρέθηκαν στο λόμπι και μας είδαν ότι δεν τους πρόσεχες κανείς, ο ένας από τους τρεις κάθισε στο καρότσι που ως εκείνη τη στιγμή έσπρωχνε.

ΟΙ ΑΝ.ΖΑ.ΛΑ. τα είχαν καταφέρουν να περάσουν απαρατήρητοι  και πολύ τους άρεσε.

ΕΙΧΑΝ βγάλει και τα μαύρα γυαλιά που φορούσαν και τα πρόσωπά τους είχαν φωτιστεί από σκανδαλιάρικα χαμόγελα.

ΤΟ ΙΔΙΟ βράδυ έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση στο Ηρώδειο ένεκα Ναμπούκο και χειροκρότησαν θερμά τον λυρικό ερμηνευτή που σάρωνε τη σκηνή με την πληθωρική του παρουσία.

Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ βέβαια ήταν στο φινάλε όπου στα αλλεπάλληλα μπιζαρίσματα η ιαχή «Καλαμάτα» έσκισε τον Αττικό ουρανό  ως απάντηση.

ΜΕΓΑΛΕΙΑ εν ολίγοις κι άντε να τους μαζέψεις τώρα τους  ΑΝ.ΖΑ.ΛΑ. που επιστρέφοντας εν Καλάμαις έφεραν μαζί τους την αύρα της αθηναϊκής δόξας που απέκτησαν.

***

ΚΑΤΑΜΕΣΗΜΕΡΟ και σκάνε τα τζιτζίκια και να ’σου εκεί στη Ναυαρίνου να εμφανίζεται ο Γαμπρός γκαζιάρης με το μηχανάκι του και φορτωμένος συμπράγκαλα για τη θάλασσα.

ΜΕΣΗΜΕΡΙ είναι και πάει ν’ αράξει στην παραλία του Elite να κάνει το μπάνιο του και να «κοζάρει» πιπίνια ως συνήθως.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ συνήθεια αυτή του Γαμπρού και δεν αλλάζει χρόνια τώρα.

ΕΤΣΙ  άλλωστε προκύπτουν και οι ερωτοκαταστάσεις που ομορφαίνουν τα καλοκαίρια του μαζί με το αναγκαίο Real Estate βεβαίως.

Ο ΓΑΜΠΡΟΣ τα έχει καταφέρει να συνδυάζει με επιτυχία γκομενιλίκια και δουλειά.

***

ΖΑΚΥΝΘΟΣ εν όψει για πιπίνια της αισιόδοξης πόλης των ονειρικών ιβίσκων που από σήμερα θα βρίσκονται στο Φιόρε του Λεβάντες και αναμένεται να επιστρέφουν Δευτέρα πρωί.

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ άγνωστο αν στη Ζάκυνθο συναντηθούν με Γουηβέριους  αλλά δεν πρέπει να αποκλείεται κι αυτό το ενδεχόμενο.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες και καλό Σαββατοκύριακο.

Θανάσης Παντές

Comments are closed.