ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δραστηριότητες Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας

0

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ τον τελευταίο καιρό ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας του οποίου το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από νέους, στην ηλικία, εμπόρους, οι οποίοι φαίνεται ότι έχουν πάρει σοβαρά το ρόλο τους και θέλουν να πάνε τα πράγματα πιο πέρα.

Απ’ το ΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ

Έτσι, μετά την 5η Λευκή νύχτα, που οργάνωσε την παραμονή της Πεντηκοστής, και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, αφού και πολύς κόσμος κατέκλυσε την πόλη και τα μαγαζιά έδειξαν τον καλύτερο φιλόξενο εαυτό τους και τα συγκροτήματα διασκέδασαν με τη μουσική τους τον κόσμο, προχτές είχε μια ακόμα επιτυχή εκδήλωση στο ενεργητικό του.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο το βράδυ, παραμονή των Αγίων Πάντων, στο ομώνυμο εκκλησάκι που βρίσκεται στη δυτική πλαγιά του Ψυχρού – πάνω απ’ το εκκλησάκι της Παναγίας της Γελουδιώτισσας – και που τελεί υπό την επίβλεψη και τη φροντίδα του Συλλόγου, τίμησαν του Αγίους Πάντες. Στις 7.30 το βράδυ εψάλη πανηγυρικός εσπερινός απ’ τους ιερείς: π. Παναγιώτη, π. Γρηγόριο και π. Ευστάθιο, που τον παρακολούθησε σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου, πολλά μέλη του και αρκετοί Κυπαρίσσιοι. Κατά τον εσπερινό εψάλη και αρτοκλασία και διενεμήθησαν στους παρισταμένους τα αρτίδια. Μετά τον εσπερινό, στα μόνιμα τσιμεντένια τραπέζια παρεκάθισαν όλοι και προσφέρθηκαν εδέσματα και ποτά, σε μια ειδυλλιακή ώρα, καθώς ο ήλιος βυθιζόταν στο Ιόνιο και έβαφε τα δυτικά ακροούρανα με τριανταφυλλένια χρώματα. Στιγμές όμορφες, μοναδικές, που δεν τις ζεις κάθε μέρα.

Αξίζουν συγχαρητήρια τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου για τη δραστηριότητα που αναπτύσσουν, την οποία πρέπει να συνεχίσουν για το καλό της πόλης και φυσικά και για το δικό τους όφελος.

Για την ιστορία, να γίνει παρουσίαση των μελών του Δ. Σ. του Συλλόγου.

Πρόεδρος, Δημήτρης Τερζής

Αντιπρόεδρος, Νίκος Μπουκαλης

Γραμματέας, Άρης Παναγιωτόπουλος

Ταμίας, Ελένη Κουρέτα

Μέλη Σπύρος Χηνόπουλος

Μέλη Άννα Καρκάλη – Κόντου

Μέλη, Κώστας Γκότσης.

Comments are closed.