ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καλοκαιρινές ιστορίες

0

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕ πια. Κλείνουν τα σχολεία, οι εκδηλώσεις πολιτισμού εντείνονται στους ανοικτούς χώρους ενώ και οι παραλίες γεμίζουν συνεχώς από λουόμενους.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕ και τα σχέδια περί διακοπών έπεσαν ήδη για τα καλά στο τραπέζι για όσους θα ’ρθούν κι όσους φύγουν.

ΜΗΝΥΜΑΤΑ θετικά για την τουριστική σεζόν στην Καλαμάτα και έπεται συνέχεια, αλλά καλό θα είναι ο πήχυς να μην απογειωθεί άνευ λόγου γιατί θα προκύψουν απογοητεύσεις μη διαχειρίσιμες.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ πάλι και στα τέλη Αυγούστου επίκειται η έξοδος από το τρίτο μνημόνιο, θεωρητικά πάντα και μην παραμυθιαζόμαστε κιόλας μεταξύ μας!

***

ΣΤΗΝ ΚΑΨΑ του καλοκαιριού τα σουλάτσα παρά θίν’ αλός αποκτούν ιδιαίτερη σημασία για τους γκομενίζοντες σουλατσαδόρους, οι οποίοι βέβαια έχουν πληθύνει, μην αφήνοντας κανένα γκομενάκι μακράν της γκομενικής τους γκάμας.

ΟΛΑ αυτά βέβαια για τον Γαμπρουλίνη είναι άνευ ιδιαίτερης σημασίας αφού ο ίδιος έχει ρίξε παραγάδι στο facebook και στην παραλία του Da Luz και από εκεί ελέγχει την κατάσταση.

ΜΟΝΟ στα πολύ δύσκολα πάντως σπεύδει στον Σκιαδάτο που βρίσκεται στο Atherina και δίνει τα δικά τους ρεσιτάλ μαζί του.

ΚΑΙ οι δυο τους αποτελούν αχτύπητο δίδυμο όταν χρειάζεται, κάνοντας τον Κλειδαρά Μεζεδολόγο και τον Πωλ Κέρμπουρι (άλλο δίδυμο αυτό) να σκάνε από τη ζήλια τους.

***

ΕΤΟΙΜΟΙ να ανηφορίσουν προς τη Βέργα μεριά είναι οι λάτρεις του Αρόζα που ξεκινάει για την καλοκαιρινή σεζόν υποσχόμενο πολλές εκπλήξεις στους πολυπληθείς φίλους του που και φέτος αναμένεται να το επισκέπτονται συχνά.

ΕΚΕΙ και πίσω από τη μπάρα για άλλη μια χρονιά ο Αριος, ο οποίος βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα, έτοιμος να προτείνει τις φοβερές εμπνεύσεις του για ποτά στους πελάτες του Αροζα.

***

ΕΦΥΓΕ για Αθήνα για να επανέλθει δριμύτερος εντός του Ιουλίου για καλοκαιρινές διακοπές ο συγγραφέας Παναγιώτης Γιαννουλέας, στη Στούπα φυσικά όπως κάθε καλοκαίρι.

ΜΑΖΙ ΤΟΥ δεν αποκλείεται να έρθουν και ο Γρηγόρης Αστρινός με το είδωλό του, τον Γιώργο Μπέκα, αμφότεροι μυθικοί πλέον ήρωες της αστυνομικής λογοτεχνίας.

ΚΑΠΟΥ εκεί θα είναι και ο δαιμόνιος Τζορτζ Μπρεκ Γουηβέριος με τα όλα του, να ψάχνει λαγούς με πετραχήλια σε στέκια και αλλαχού.

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ είναι μπροστά και οι εκπλήξεις που το αφορούν ουκ ολίγες.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες.

Θανάσης Παντές

Comments are closed.