ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο πόλεμος του φαίνεσθαι στο Σκοπιανό!

0

ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ μερικοί ανακαλύπτουν πόσο μακριά πάει η προπαγάνδα με τον πόλεμο του φαίνεσθαι. Εδώ και μήνες ακούμε ότι είμαστε στο παρά πέντε της λύσης και όλοι αντιλαμβανόμαστε τώρα ότι μόνο η θέληση του υπουργείου Εξωτερικών είναι πίσω από αυτές τις ανούσιες δηλώσεις που προσπαθούν μάταια να επηρεάζουν τον ελληνικό λαό, αφού αυτός συνεχίζει να αντιστέκεται σθεναρά γιατί προστατεύει την ιστορία του Ελληνισμού.

Του ΝΙΚΟΥ ΛΥΓΕΡΟΥ*

ΕΧΟΥΜΕ, ΛΟΙΠΟΝ, μια αντιπαράθεση μεταξύ ιδεολογικών κινήσεων της διπλωματίας και εθνικών πράξεων του λαού. Δεν είμαστε ένας ετερόκλητος όχλος αλλά λαός του χρόνου που αντιστέκεται ενάντια σε κάθε εξουσία που δεν σέβεται τις αξίες της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης. Δεν είναι μια χούφτα φανατικών της ιδεολογίας που θα αλλάξει την ιστορία του ελληνικού έθνους.

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ δεν είναι του φαίνεσθαι αλλά της πράξης και γι’ αυτό είναι τόσο αγαπητός στην Ανθρωπότητα. Ενώ αυτή η ιδεολογία έχει διαπράξει εγκλήματα κατά της και ακόμα και γενοκτονίες. Γι’ αυτό δεν πρόκειται να υποκύψουμε ώστε να κάνουμε βήμα πίσω διότι το χρωστάμε και στους προηγούμενους και στους επόμενους, αφού είμαστε της συνέχειας. Έτσι τα τεχνάσματα της διπλωματίας και τα κόλπα της ιδεολογίας δεν θα τα καταφέρουν μαζί μας, διότι έχουμε ξεπεράσει δυσκολότερα εμπόδια και γι’ αυτό η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει…

*Ο Νίκος Λυγερός είναι πανεπιστημιακός καθηγητής στη Γαλλία και στρατηγικός αναλυτής

Comments are closed.