ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πολύ καλά αποτελέσματα στους θερινούς προαγωνιστικών κατηγοριών στην Αμαλιάδα

0

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν οι θερινοί αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών που διεξήχθησαν στο δημοτικό κολυμβητήριο Αμαλιάδας, όπου το παρόν έδωσε ο Άργης Καλαμάτας.
Παρότι η αποστολή του καλαματιανού συλλόγου στην Αμαλιάδα δεν ήταν πλήρης – πολλές απουσίες – και τα 18 «δελφίνια» που πήραν μέρος στους απαιτητικούς αυτούς αγώνες έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους κι έφεραν πολύ καλά αποτελέσματα για το σύλλογο.
Οι προπονήτριες Βάσω Τσακάκου και Φωτεινή Πετρακάκου δήλωσαν άκρως ευχαριστημένες «από τις επιδόσεις των παιδιών μας αλλά και από την άριστη συμπεριφορά τους καθώς για εμάς και το σύλλογο είναι πρωτεύον θέμα η συμπεριφορά και το “χτίσιμο” ενός σωστού χαρακτήρα, ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει και στη ζωή του έπειτα και μετά έρχεται το θέμα της απόδοσης!
arghs-therinoi-agones-2
Πλέον έρχεται η ξεκούραση και η συντήρηση μέσα από ασκήσεις για τους κολυμβητές μας καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τους έφτασαν στο τέλος»
Διακοπές ωστόσο δεν κάνουν όλοι οι κολυμβητές του συλλόγου, καθώς πέντε εξ αυτών οι Άρτεμις Πατικοπούλου, Γεωργία Ηλιοπούλου, Εύα Βρυώνη, Σταύρος Λυμπερόπουλος και Γιώργος Γεωργιόπουλος πρόκειται να λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 11-12 ετών που θα διεξαχθεί το διάστημα 22-24 Ιουνίου στο Περιστέρι και οι στόχους τους όπως πάντα είναι η διάκριση και παράλληλα η ατομική βελτίωση!
Επόμενη συμμετοχή των αθλητών /τριων του Άργη Καλαμάτας είναι την προσεχή Κυριακή στο Ναύπλιο όπου συνοδευόμενοι από τις προπονήτριες Βάσω Τσακάκου και Φωτεινή Πετρακάκου θα λάβουν μέρος σε αγώνες Aquathlon και Open Swimming
arghs-therinoi-agones-3

Comments are closed.