ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συναυλία μουσικής δωματίου αύριο για σαξόφωνο, βιολοντσέλο και πιάνο στην “Ελεήστρια” Κορώνης

0

Μουσική δωματίου Jazz-impressioniste για σαξόφωνο, βιολοντσέλο και πιάνο, με τίτλο ” Χείμαρρος Εντυπώσεων” θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στις 9.30 μ.μ., στην “Ελεήστρια” Κορώνης, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κορώνης 2018.

Εδώ και αρκετά χρόνια, η Sedef Ercetin στο βιολοντσέλο και ο Stephane Guillaume στο σοπράνο σαξόφωνο ψάχνουν να ενώσουν το ταλέντο τους για ένα κοινό πρόγραμμα. Με την Μαρία Παπαπετροπούλου στο πιάνο, συνεργάτιδα της Sedef Ercetin πολλά χρόνια στο duo “metamorphosis”, αυτό το τρίο παντρεύει τον αυτοσχεδιασμό της Jazz με την μουσική του ιμπρεσιονισμού, οι συνθέσεις αναμιγνύονται με τα έργα του ρεπερτορίου για να ταξιδέψουν τον ακροατή σε έναν ιδιαίτερο κόσμο με πολλές έθνικ επιρροές (Μεσόγειος, Λατινική Αμερική…)

Θα ακουστούν έργα των Hector Villa‐Lobos, Stéphane Guillaume, Claude Debussy, Gerardo Di Giusto, Vince Mendoza, Henri Tomasi, Michel Grailler,  Γιώργου Κουρουπού, Περικλή Κούκου, Μάνου Χατζιδάκι.

Εισιτήρια προπωλούνται στο κατάστημα «Αλντεμπαράν» στην Κορώνη. Τιμές: 12, 10 και 8 ευρώ (κάτω των 18 ετών η είσοδος είναι ελεύθερη).

Comments are closed.