ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η γραβάτα Τσίπρα και άλλα τινά

0

ΚΙ ΕΝΩ η γραβάτα Τσίπρα έχει κάνει (ως νούμερο) το γύρο του κόσμου, ο  Μητσοτάκης αναμένεται να υποσχεθεί ότι θα κυβερνήσει με… σορτσάκι.

ΤΙΠΟΤΑ δεν αποκλείεται βεβαίως κι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για την περαιτέρω γελοιοποίηση του πολιτικού σκηνικού που άλλωστε ήδη διαπρέπει στα καραγκιοζιλίκια!

***

ΑΝΟΙΓΕΙ μέτωπα (που δεν θα κλείσει έτσι κι αλλιώς) η κυβέρνηση και ένα απ’ αυτά είναι η επαναφορά του ζητήματος διαχωρισμός Κράτους -Εκκλησίας.

ΑΣ ΖΥΓΙΣΟΥΝ επιτέλους τα υπέρ και τα κατά και ας παρθεί μια απόφαση ουσιαστική και βέβαια ας τολμήσει να την υλοποιήσουν.

ΦΤΑΝΟΥΝ πια οι τζάμπα μαγκιές των εκάστοτε κυβερνώντων.

ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ πάντως είναι πως ο Τσίπρας ίσως τελικά τολμήσει.

ΓΙΑ να δούμε!

***

ΜΠΟΡΟΥΜΕ να πάρουμε στα σοβαρά τις πομπώδεις δηλώσεις Κατρούγκαλου και Παπαχριστόπουλου ύστερα από τα συμφωνηθέντα στο τελευταίο Eurogroup;

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ δεν είναι ρητορικό και σε καμία περίπτωση όπως καταλαβαίνετε, άλλωστε και οι δύο πολιτικοί δεν έχουν δείξει με πολύ πειστικότητα πόσο αξιόπιστοι είναι.

***

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ενδιαφέρον το άρθρο του Θόδωρου Γαλανόπουλου υπό τη μορφή ανοιχτής επιστολής στον Μητσοτάκη, αλλά νομίζω Θόδωρε πως ο εν λόγω κύριος αρχηγός της ΝΔ προ πολλού περί άλλων τυρβάζει, έχοντας ως απώτερο στόχο του να γίνει κι αυτός πρωθυπουργός και να του φύγει το μαράζι.

ΜΗΝ ΑΠΟΡΟΥΜΕ για την κατρακύλα της ΝΔ.

***

ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ ήταν η φετινή Γαλάζια Νύχτα στην Καλαμάτα και βέβαια δεν φταίει η παραλία γι’ αυτή την υποτονικότητα.

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ είναι να γίνονται εκδηλώσεις όλο το καλοκαίρι μιας και η παραλία της πόλης ενδείκνυται για συνεχή beach party.

ΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ από τους έχοντες την ευθύνη είναι το ζήτημα.

ΚΑΙ να μην λέγεται πως όλα έγιναν σχεδόν δωρεάν και χωρίς κόστος, γιατί μοιάζει κοροϊδία.

ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ χρειάζεται να γίνει κατανοητό πως αυτές οι εκδηλώσεις θα αποκτήσουν τη σημασία που τους αξίζει όταν θα γίνονται από τους άμεσα ενδιαφερόμενους που είναι οι επαγγελματίες της παραλίας και όχι μόνο.

ΚΙ ΟΛΑ αυτά που τώρα γίνεται χρειαζόταν να έχουν γίνει πολύ καιρό πριν φτάσουμε στο σήμερα.

ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ του «τζάμπα» και χωρίς κόστος μην περιμένουμε πολλά πράγματα.

***

ΕΦΤΑΣΕ πάλι η εποχή για ένα ακόμα Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, το 24ο στη σειρά και πολύ χαίρομαι που θα το καλύψει η φίλη μου η Αφροδίτη Σπυροπούλου.

ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ Δ.Φ.Χ.Κ. θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 22 Ιουλίου και το πρόγραμμα παρουσιάζεται απόψε στις 9 στο προαύλιο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.

ΓΙΝΕΤΑΙ ήδη λόγος για ένα πολύ αξιόλογο πρόγραμμα και αναμένεται να το χαρούν οι φίλοι του σύγχρονου χορού.

 ΤΟ ΛΟΓΟ έχει η Αφροδίτη βεβαίως!

***

 ΦΕΣΤΙΒΑΛ Κάστρου Λεύκτρου Μποφόρ στη Στούπα από σήμερα μέχρι και την Κυριακή με πλήθος εκδηλώσεων που συμβάλλουν καθοριστικά στην περαιτέρω ανάδειξη του σημαντικού αυτού πολιτιστικό μνημείου και το ζωντανεύουν τονώνοντας την επισκεψιμότητα που τόσο χρειάζεται.

Η ΝΑΡΤΟΥΡΑ πίστεψε εξαρχής στο εγχείρημα αυτό και πέτυχε πάλι να το υλοποιήσει όπως άλλωστε και τους υπόλοιπους στόχους που ως τώρα έχει θέσει.

Η ΣΤΟΥΠΑ από σήμερα και χάρη σε αυτές τις εκδηλώσεις έχει την τιμητική της και είμαστε όλοι ευπρόσδεκτοι.

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ περιττό να πω πως όσοι με αναζητήσουν στην Καλαμάτα, δε θα με βρουν!!!

Θανάσης Παντές

Comments are closed.