ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Εγκαταλείπει» την υποψηφιότητα δημάρχου Μεσσήνης ο Στάθης Αναστασόπουλος

0

Την πρόθεσή του να μην είναι εκ νέου υποψήφιους στο δήμο Μεσσήνης στις δημοτικές εκλογές του 2019 εξέφρασε χθες με γραπτή δήλωσή του ο επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας Στάθης Αναστασόπουλος.
Μετά από συγκέντρωση των στελεχών της «Δημοτικής Ένωσης Μεσσήνης» όπου κατέστησε γνωστή την πρόθεσή του ο κ. Αναστασόπουλος έδωσε στη δημοσιότητα τη δήλωσή του σύμφωνα με την οποία μέχρι το τέλος της παρούσης θητείας θα είναι στο πόστο του.
Η δήλωση του Στάθη Αναστασόπουλου αναφέρει:
«Με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας απέναντι στο 50% των δημοτών του Δήμου Μεσσήνης που στήριξαν την παράταξή μας στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, αλλά και στο σύνολο των δημοτών του Δήμου, θέλω να δηλώσω τα εξής:
1ον. Δεν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Μεσσήνης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ανοίγοντας έτσι τις δημοκρατικές παραταξιακές διαδικασίες ανάδειξης νέου υποψηφίου Δημάρχου.
2ον. Συνεχίζω να υπηρετώ τους συνδημότες μου από τον θεσμικό μου ρόλο, του επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας, μέχρι τέλους της τρέχουσας θητείας. Στόχος μας παραμένει η νίκη της παράταξης μας στις επερχόμενες εκλογές, η οποία σύμφωνα με τις παρούσες συνθήκες είναι απολύτως εφικτή. Απαραίτητη προϋπόθεση παραμένει πάντα η διατήρηση της ενότητας της παράταξης.
3ον. Εκφράζω τις ευχαριστίες μου όχι μόνο τους δημότες του Δήμου Μεσσήνης, αλλά και σε όλους τους Μεσσήνιους/ες, για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, σε όλη την αυτοδιοικητική μου πορεία. Πάντα οι επιλογές μου, τόσο στο Δήμο Μεσσήνης όσο και στο Νομό Μεσσηνίας, στηρίχτηκαν στην προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής του πολίτη και στις αρχές της εντιμότητας, εργατικότητας και αποτελεσματικότητας. Δεσμεύομαι ότι η προσφορά μου στον τόπο θα συνεχίσει να είναι εξίσου δυνατή και στο επόμενο βήμα.
Η αγάπη του κόσμου είναι αυτή που μου δίνει την δύναμη να συνεχίζω …. παραμένοντας ο Στάθης που όλοι γνωρίζετε.»

Comments are closed.