ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο φεστιβάλ ΜΕΛΙΤΖΑΖΖ για δύο μέρες ο Γ. Τσιρώνης

0

Διήμερη επίσκεψη στο Λεωνίδιο Αρκαδίας θα πραγματοποιήσει Παρασκευή και Σάββατο, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, έπειτα από πρόσκληση του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και της Αναπτυξιακής Εταιρείας Πάρνωνα, στο πλαίσιο του φεστιβάλ προβολής και προώθησης τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, ΜΕΛΙΤΖΑΖΖ.

  • Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τσιρώνης θα συναντηθεί την Παρασκευή στις 7 μ.μ. με τον δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας, Χαράλαμπο Λυσίκατο, στο Δημαρχείο Λεωνιδίου, ενώ στις 19:30μμ θα παραστεί στην παρουσίαση βιβλίου «Τα ασκητήρια της Κυνουρίας» στην Φάμπρικα Πολιτισμού στο Λεωνίδιο, όπου παρόντες θα είναι επίσης ο Περιφερειάρχης, βουλευτές, δήμαρχοι και τοπικοί φορείς.

Στις 8.30 μμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα  συμμετάσχει στον μεγαλύτερο τσακώνικο χορό στα σοκάκια και στον κεντρικό δρόμο του Λεωνιδίου, ενώ στις 9:30μμ θα απευθύνει χαιρετισμό στην επίσημη εκδήλωση στην πλατεία Μητρόπολης, όπου θα γίνει επίσης καταγραφή των χορευτών για το βιβλίο «γκίνες».

  • Το Σάββατο 7 Ιουλίου ο Γιάννης Τσιρώνης θα συναντηθεί στις 11πμ με φορείς εναλλακτικού οικολογικού τουρισμού στο γραφείο του δημάρχου. Στις 11:30πμ θα έχει συνάντηση εργασίας με αλιείς της περιοχής και στις 12 το μεσημέρι με αγρότες και κτηνοτρόφους, στην βιβλιοθήκη του Δήμου.

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο αναπληρωτής υπουργός στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα παραστεί σε εκδηλώσεις στην «φάμπρικα πολιτισμού», όπως παρουσίαση τσακώνικου χορού και γευσιγνωσία και οινογνωσία στο περίπτερο του Συλλόγου Οινοποιών Νεμέας.

 

Comments are closed.