ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού της Καλαμάτας

0

ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ Η ΦΕΤΙΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ στην Καλαμάτα, είναι όλων τα βλέμματα, καθώς την Παρασκευή, ανοίγει η αυλαία του ανανεωμένου φέτος, διεθνούς Φεστιβάλ Χορού της πόλης, την οποία ο θεσμός αυτός, διαφημίζει με τον καλύτερο δυνατό, τρόπο. Φέτος, τα δεδομένα είναι καλύτερα από ποτέ. Αρχικά, έχουν διασφαλιστεί τα χρήματα για αυτήν και άλλες δύο διοργανώσεις, χάρη στον Καλαματιανό αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση, ενώ φέτος την ευθύνη του, ανέλαβε η διακεκριμένη και εξαιρετικά αναγνωρίσιμη χορεύτρια και χορογράφος, Λίντα Καπετανέα, που με τη σκληρή δουλειά και τις εμπνευσμένες ιδέες της, έβαλε τον πήχη, πραγματικά, πολύ ψηλά! «Το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο, όπως βλέπετε και στον αθηναϊκό Τύπο, ενώ και η πώληση των εισιτηρίων, πάει εξαιρετικά καλά», δήλωσε ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας, που στην αυλαία, θα αποκαλύψει δύο έργα αφιερωμένα στους υποστηρικτές τους Φεστιβάλ και της πόλης, στα ιδρύματα Καρέλια και Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου. Την ικανοποίησή της, επιβεβαιώνοντας τις πολλές πωλήσεις εισιτηρίων και την αυξημένη συμμετοχή στα σεμινάρια, δήλωσε και η πρόεδρος της Φάρις Αναστασία Μπελογιάννη, με τη Λίντα Καπετανέα, να στέκεται στα σεμινάρια, καθώς δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκπαίδευση, με ένα από αυτά που έχει ξεκινήσει ήδη, να αφορά σε 70 παιδιά, 4 με 16 ετών!

Φέτος, οι καινοτομίες, είναι πολλές, αφού μεταξύ άλλων θα δοθεί κοινή παράσταση για γονείς και παιδιά, ενώ υπάρχουν και αρκετές ελληνικές συμπαραγωγές με μια παγκόσμια πρεμιέρα και φυσικά, πολύς… χορός, στην κεντρική πλατεία της πόλης!
Εισιτήρια, προπωλούνται από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι και από τις 6:30 μέχρι τις 9 το βράδυ, στο πνευματικό κέντρο Καλαμάτας, καθώς και ηλεκτρονικά.

Comments are closed.