ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε τιμές προσιτές για όλους τα νέα εισιτήρια διαρκείας της “Καλαμάτας” για τη σεζόν 2018/19

0

“Με σύνθημα “A storm is coming” και με ψηλά το κεφάλι, αφήνουμε πίσω τις δυσκολίες του παρελθόντος και προχωράμε με αισιοδοξία για την αγωνιστική χρονιά 2018 – 2019. Θα δώσουμε μια σκληρή μάχη και θα τα καταφέρουμε, έχοντας στο πλευρό μας τον κόσμο μας. Προχωράμε με συντονισμένα βήματα για τη δυναμική αναδιοργάνωση της ομάδας μας. στόχος μας ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός και όραμα μας ένα γεμάτο από κόσμο γήπεδο με φιλάθλους που θα το απολαμβάνουν” αναφέρει η ανακοίνωση που συνοδεύει την παρουσία των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2018/19 του Π.Σ. Η Καλαμάτα”, τα οποία θα διατίθεται σε τιμές προσιτές για όλους.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ, ΠΡΟΝΟΜΙΑ

Με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας δίνονται σημαντικά προνόμια και εκπτώσεις, τα οποία συνοπτικά έχουν ως εξής:

 Τα εισιτήρια διαρκείας 2018 – 2019 έχουν υπολογιστεί ώστε να παρέχουν στον κάτοχο έκπτωση σε σχέση με το απλό εισιτήριο.
 Διαθέτουμε εισιτήρια διαρκείας από 60 ευρώ έως 140 ευρώ.
 Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας θα παρέχονται εκπτώσεις από τους χορηγούς μας.
 Παρέχουμε έκπτωση 20% σε φοιτητές και ανέργους.
 Τα παιδιά έως και 10 ετών μπορούν να προσέρχονται ΔΩΡΕΑΝ στο γήπεδο.
 Κάθε γονιός – κηδεμόνας μπορεί να εξασφαλίσει ΠΑΙΔΙΚΟ – ΕΦΗΒΙΚΟ εισιτήριο διαρκείας με έκπτωση 50% για κάθε παιδί ή έφηβο από 10 έως 18 ετών.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
pinakas-diarkeias

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Από Πέμπτη, 12 Ιουλίου ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Σημεία εξυπηρέτησης:
Γήπεδο Μεσσηνιακού (στα γραφεία)
• Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 14:00 και 18:00 – 20:00
• Σάββατο: 10:00 – 13:00

Model

ΕΚΠΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ
Τα παιδιά έως και 10 ετών μπορούν να προσέρχονται ΔΩΡΕΑΝ στο γήπεδο.

Κάθε γονιός – κηδεμόνας μπορεί να εξασφαλίσει ΠΑΙΔΙΚΟ – ΕΦΗΒΙΚΟ εισιτήριο διαρκείας με έκπτωση 50% για κάθε παιδί ή έφηβο από 10 έως 18 ετών. Απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού γέννησης (του παιδιού) για την έκδοση του εισιτηρίου.

ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ
ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ & ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Θεωρούμε υποχρέωση μας την προάσπιση του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου ειδικότερα στα παιδιά. Από τη φετινή σεζόν, θα λειτουργήσει μαθητική κερκίδα στους αγώνες της ομάδας μας. Δωρεάν είσοδος στις μητέρες συνοδούς.

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
Οι φοιτητές μπορούν να προμηθευτούν τα ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ διαρκείας τους με έκπτωση 20%. Απαραίτητη η προσκόμιση φοιτητικής & αστυνομικής ταυτότητας.

ΑΝΕΡΓΟΙ
Όσοι είναι άνεργοι μπορούν να προμηθευτούν τα διαρκείας τους με έκπτωση 20%. Απαραίτητη η προσκόμιση ταυτότητας και ενεργή κάρτα ανεργίας.

«Έχουμε τη δύναμη να προχωρήσουμε μπροστά. Τώρα είναι η ώρα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαθεσιμότητα και τις παροχές μπορείτε να απευθυνθείτε στον «Π.Σ. Η Καλαμάτα»: e-mail: fckalamata1967@gmail.com, Τηλ: 27210 98999

Comments are closed.