ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χρυσές… δουλειές για 45χρονη από την Καλαμάτα που πουλούσε «μαϊμού» ασφαλιστήρια σε ιδιοκτήτες οχημάτων!

0

ΣΤΗ… ΦΑΚΑ, πιάστηκε μια 45χρονη από την Καλαμάτα, η οποία «θησαύριζε», εξαπατώντας ιδιοκτήτες οχημάτων, στους οποίους παρουσιαζόταν ως ασφαλίστρια!

Η γυναίκα «αράχνη», είχε κοροϊδέψει 162(!) ιδιοκτήτες, έχοντας κερδίσει περισσότερες από 45.000 ευρώ, κοροϊδεύοντας όλον αυτόν τον κόσμο και προφανώς αφήνοντάς τους, εκτεθειμένους σε όλους τους κινδύνους που συνεπάγεται η μη ασφάλιση τελικά, του οχήματός τους. Στο σπίτι της, στο οποίο πραγματοποίησαν έρευνα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην Καλαμάτα, βρέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές κα πολλά πλαστά ασφαλιστήρια.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΝΕΑΡΟΙ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ…

Στο μεταξύ, αυτό είναι ένα μόνο, από τα πολλά κρούσματα εξαπατήσεων και κλοπών, που δυστυχώς και στη Μεσσηνία, κυριαρχούν… στον καιρό της κρίσης. Χαρακτηριστική, είναι η υπόθεση των κλοπών που σημειώθηκαν τελευταία, σε χωριά της Μάνης, με την Αστυνομία να συλλαμβάνει δύο άνδρες 20 και 27 ετών, οι οποίοι την Παρασκευή το απόγευμα, μπήκαν σε σπίτι γυναίκας στην περιοχή και έκλεψαν κυριολεκτικά, ό,τι βρήκαν, αφού πήραν κοσμήματα, ένα ποδήλατο, λάδι και πετρέλαιο! Τους νεαρούς, εντόπισε στην Καλαμάτα η ομάδα ΔΙΑΣ, ενώ είχαν πάνω τους ένα γκλοπ και ένα εργαλείο, απαραίτητο για διαρρήξεις. Όπως προέκυψε μάλιστα, είχαν μπουκάρει σε ένα ακόμη σπίτι στην περιοχή, απ’ όπου πήραν κοσμήματα, ενώ είχαν επιχειρήσει να μπουν σε δύο ακόμη.

Γ.Α.

Comments are closed.