ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το Σουληνάρι αγκάλιασε το 33o Ράλλυ Σπριντ στον δήμο Πύλου-Νέστορος

0

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΕΙΧΕ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΑΚ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Απολογισμό με θετικό πρόσημο είχε για την περιοχή του Σουληναρίου του Δήμου Πύλου-Νέστορος, ο αγώνας του 33ου Ράλλυ Σπριντ Καλαμάτας «Καπετάν-Βασίλης» που διεξήχθη με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία την Κυριακή που μας πέρασε στο Σουληνάρι του Δήμου Πύλου-Νέστορος, σε συνεργασία του δήμου με την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας.
Πριν την αγωνιστική Κυριακή προηγήθηκαν το Σάββατο, το απόγευμα, ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων στην προβλήτα του λιμανιού της Πύλου, καθώς στις 20:00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Πύλου έγινε η πανηγυρική εκκίνηση των οχημάτων με πλήθος κόσμου να χειροκροτούν τους διαγωνιζόμενους!
Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο του 1ου γύρου Κυπέλλου Ράλλυ-Ράλλυ Σπρίντ Χώματος και ήταν ο πρώτος του θεσμού για το 2018 που θα υπολογιστεί βαθμολογικά στο Πανελλήνιο Κύπελλο χώματος. Η χωμάτινη διαδρομή του Ράλλυ ήταν η διαδρομή Σουληνάρι – Μεσοπόταμος – Σουληνάρι κατά την οποία όλα κύλησαν ομαλά.
36726860_10214065323204334_4795855861052342272_n
Καφαντάρης: «Αναμένουμε με χαρά για το
επόμενο ράλλυ σπρίντ του χρόνου»

Το Σουληνάρι πραγματικά αγκάλιασε την διοργάνωση της ΑΛΑΚ και όπως τόνισε με δηλώσεις του ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Δημήτρης Καφαντάρης, ήδη σχεδιάζεται η επόμενη διοργάνωση!
«Μια ακόμα δυνατή εκδήλωση διοργανώθηκε στον δήμο μας για δεύτερη συνεχή χρονιά. Πολύς ο κόσμος που αγαπά το αυτοκίνητο και εμείς είμαστε εδώ να χαρίσουμε θέαμα σε όσους το αγαπούν και όχι μόνο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που αγκάλιασε την διοργάνωση και αναμένουμε με χαρά για το επόμενο ράλλυ σπρίντ του χρόνου.» Δηλώσεις που συνάδουν με το γενικότερο πνεύμα και φιλοσοφία του Δήμου Πύλου Νέστορος στο νευραλγικό για την κοινωνία μας κομμάτι του αθλητισμού, τον οποίο ο δήμος στηρίζει σε όλους του τις εκφάνσεις.

Comments are closed.