ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προπονητικό camp με τον κόουτς του κλιμάκιου της Εθνικής ομάδας, Σωτήρη Ζήκο!

0

ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ένα σημαντικό προπονητικό camp πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Πινγκ Πονγκ Καλαμάτας. Το τετραήμερο 6 με 9 Ιουλίου ο Όμιλος καλωσόρισε τον διακεκριμένο προπονητή του κλιμακίου της Εθνικής ομάδας, Σωτήρη Ζήκο με τον οποίο 12 αθλητές του ομίλου, αρχάριοι και κάποιοι της αγωνιστικής ομάδας, είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν και να αποκομίσουν πολλές και σπουδαίες για την περαιτέρω εξέλιξή τους εμπειρίες και γνώσεις.
Η βελτίωση τους ήταν αξιόλογη και σίγουρα η πορεία τους στο άθλημα θα είναι ανοδική.
«Ευχαριστώ τον Σωτήρη Ζήκο όπως και τον γιο του Νίκο, ο οποίος είναι αξιόλογος παίχτης και θα είναι αντίπαλος με την ομάδα μας στο πρωτάθλημα Β` Εθνικής αγωνιζόμενος στην Γαλήνη Πατρών, όπως επίσης και την ΕΦΟΕΠΑ που μας έδωσε την άδεια για να γίνει αυτό το μίνι camp και την ευκαιρία να βελτιωθούν κάποιοι από τους αθλητές μας.
Ραντεβού με τους αθλητές δόθηκε αρχές Σεπτεμβρίου»
δήλωσε ο υπεύθυνος και αθλητής του Ομίλου, Γιώργος Καλογερόπουλος.
ping-pong-1

Συνεχώς αυξάνονται οι συμμετοχές
στο 2ο αξιολογημένο τουρνουά

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για ένα ακόμη σημαντικό αθλητικό γεγονός. Στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Πινγκ Πονγκ Καλαμάτας, θα γίνει στις 21 και 22 Ιουλίου, το 2ο Kalamata Open 2018 το οποίο αναμένεται να προσελκύσει και φέτος πλήθος αθλητών από διάφορα μέρη με τον ανταγωνισμό στα ύψη και το θέαμα πλούσιο για τους θεατές!
«Επόμενη δραστηριότητα του ομίλου, το 2ο αξιολογημένο τουρνουά 21 – 22 Ιουλίου με τις συμμετοχές να αυξάνονται συνεχώς» είπε ο Γιώργος Καλογερόπουλος.

Comments are closed.