ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Ποιοι παίκτες έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Α2 Ανδρών

0

Αθλητές από την «Αγωνιστική Λίστα», με θεωρημένη «Κάρτα Υγείας Αθλητή» έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών σύμφωνα με την συμπληρωματική ειδική προκήρυξη.
Θυμίζουμε ότι στο εν λόγω πρωτάθλημα την Μεσσηνία εκπροσωπεί η Καλαμάτα 80.
Διαβάστε όσα αναφέρει το άρθρο 7 της Συμπληρωματικής Ειδικής Προκήρυξης της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών Αγωνιστικής Περιόδου 2018 – 2019:
«Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του Καταστατικού, του Εσωτερικού Κανονισμού της ΕΟΠΕ, του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων, του Διεθνούς Κανονισμού Πετοσφαίρισης, του ν. 2725/99 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, της Γενικής Προκήρυξης Πρωταθλημάτων Πετοσφαίρισης αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 (αριθ. πρωτ. 2399/24.5.2018) και της Ειδικής Προκήρυξης Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (αριθ.πρωτ. 3312/22.6.2018), με απόφαση του Δ.Σ./Ε.Ο.ΠΕ. (αριθ. πρακτικού 28/6.7.2018), το άρθρο 7 της Ειδικής Προκήρυξης του πρωταθλήματος τροποποιείται όπως παρακάτω:

ΑΡΘΡΟ 7ο: ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ α) Στους αγώνες πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών έχουν το δικαίωμα να πάρουν μέρος αθλητές γραμμένοι στη δύναμη της ΕΟΠΕ, οι οποίοι:
1) συμπεριλαμβάνονται στην «Αγωνιστική Λίστα» που εκδίδει το σωματείο από την Ηλεκτρονική Βάση Δεδομένων της ΕΟΠΕ και στην οποία η θεώρηση της για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2018-2019 πραγματοποιείται απευθείας από την Ηλεκτρονική Βάση Δεδομένων
2) έχουν θεωρημένη και σε ισχύ «Κάρτα Υγείας Αθλητή»
β) Απαγορεύεται η συμμετοχή αθλητή:
1) Αν έχει αναφερθεί από τον Διαιτητή στο Φύλλο του Αγώνα.
2) Αν εκτίει ποινή που του επιβλήθηκε από αρμόδια αρχή για πειθαρχικό ή άλλο παράπτωμα.
γ) Σύμφωνα με τη διάταξη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, πρέπει:
1) Οι αριθμοί των αθλητών να είναι γραμμένοι στην πίσω και εμπρός επιφάνεια της φανέλας.
2) Οι αριθμοί των αθλητών πρέπει να περιορίζονται από το Νο. 1 μέχρι και το Νο. 20. δ) Στις φανέλες των αθλητών επιτρέπονται διαφημίσεις (απεριόριστος αριθμός) με την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα που διαφημίζουν είναι αυτά που επιτρέπονται από την ΕΟΕ και έχει δοθεί η σχετική έγκριση από την ΕΟΠΕ. Για να δοθεί έγκριση από την ΕΟΠΕ θα πρέπει το σωματείο να αποστείλει σχέδιο της φανέλας. Οι διαφημίσεις δεν πρέπει να εμποδίζουν την ευδιάκριτη εμφάνιση του αριθμού φανέλας του κάθε αθλητή. Υπεύθυνοι για την εφαρμογή των παραπάνω είναι οι διαιτητές των αγώνων.»

Comments are closed.