ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σύσκεψη για τα παραβατικά φαινόμενα ζητεί ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών

0

Αναγκαία και άκρως επείγουσα κρίνεται η αστυνόμευση και περιφρούρηση της πλατείας των Φιλιατρών μετά τα τελευταία γεγονότα που έλαβαν χώρα την περασμένη Τρίτη, επισημαίνει σε επιστολή του ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών. Μάλιστα ζητεί άμεση σύσκεψη των εμπλεκόμενων φορέων καθώς εκτιμά ότι έχουν πολλαπλασιαστεί τα περιστατικά ξυλοδαρμών στην περιοχή.

Πιο αναλυτικά ο Εμπορικός Σύλλογος τονίζει ότι: “Αλλοδαποί άρχισαν να τσακώνονται στην πλατεία την στιγμή που δίπλα τους έπαιζαν παιδιά, φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να καταστρέψουν ένα παγκάκι για να χρησιμοποιήσουν τα ξύλα για την συμπλοκή χτυπώντας ο ένας τον άλλο!!!

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο με τους ιθύνοντες να δείχνουν ανοχή σε τέτοιου είδους συμπεριφορές και παραβάσεις. Η πόλη μας χρειάζεται υποστήριξη λόγω αφενός της πληθυσμιακής της δυσαναλογίας που έχει γιγαντωθεί τα τελευταία χρόνια, όσο αφετέρου της παντελούς έλλειψης αστυνομικής δύναμης στους δρόμους και τις γειτονιές της”.

Τέλος, ξεκαθαρίζει στην ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος ότι: “Απαιτούμε την ίση και ξεκάθαρη αντιμετώπιση από τους αρμόδιους φορείς! Να πάψουν να κωφεύουν στα αυτονόητα αιτήματα μας για ισότητα.

Για τους παραπάνω λόγους και για πολλούς ακόμη κανονίστηκε συνάντηση με τον δήμαρχο Παν. Κατσίβελα την Τρίτη το πρωί όπως επίσης και επίσκεψη στο Α.Τ. Κυπαρισσίας για συνάντηση με τον διοικητή του Τμήματος, περιμένοντας να δοθούν οριστικές λύσεις στα μείζονα προβλήματα του τόπου μας”.

ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Comments are closed.