ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ν. Πατσαρίνος: «Αντιδημοκρατική η απαγόρευση του Φεστιβάλ Δρόμου από τον Δήμο Καλαμάτας»

0

Η παράταξη «Πελοπόννησος Πρώτα» του Περιφερειακού Συμβουλίου, με επικεφαλής το Νίκο Πατσαρίνο, θεωρεί αντιδημοκρατική την απαγόρευση του Φεστιβάλ Δρόμου. Αναφέρει συγκεκριμένα:

«Θεωρούμε απαράδεκτη την απόφαση του Δημάρχου Καλαμάτας να διακόψει και να ακυρώσει το Φεστιβάλ Δρόμου που είχε ξεκινήσει την περασμένη Παρασκευή στο Πάρκο Σιδηροδρόμων, με την δικαιολογία της παράβασης του ωραρίου κοινής ησυχίας. Όταν μάλιστα, όλοι γνωρίζουμε ότι πρώτος ο ίδιος ο Δήμος παραβαίνει το συγκεκριμένο ωράριο με τις κατά καιρούς ιδιαίτερα θορυβώδεις εκδηλώσεις του («λευκές», «κόκκινες»,«γαλάζιες» νύχτες, καρναβάλια κ.λπ.).
Το να απαγορεύει δράσεις που δεν αρέσουν στη Δημοτική Αρχή είναι τουλάχιστον αντιδεοντολογικό και αντιδημοκρατικό. Ακόμη περισσότερο όταν πρόκειται για εκδηλώσεις αλληλεγγύης και συμπαράστασης, με μεγάλη απήχηση στον κόσμο, όπως το φετινό Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας για τους πυρόπληκτους της Αττικής, που διοργάνωσαν η ΚΑΝΕ (Κοινωνική Ανάπτυξη Νέων) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, φορείς και συλλόγους».

Comments are closed.