ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στον Εισαγγελέα για τα ακαθάριστα οικόπεδα ο Δήμος Καλαμάτας – Με πρόστιμα απειλούνται οι ιδιοκτήτες που αδιαφορούν

0

Γ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΕΦΙΑΛΤΗ…

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ με τη δικαιοσύνη και την επιβολή προστίμων, θα έρθουν από την επόμενη εβδομάδα, οι ιδιοκτήτες οικοπέδων στην Καλαμάτα, οι οποίοι παρά τις συνεχόμενες οχλήσεις, δεν έχουν προβεί στον καθαρισμό τους.

adamopoylos-giannis

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Γιάννης Αδαμόπουλος, μιλώντας στη «ΦΩΝΗ», ξεκαθάρισε πως μετά τον Δεκαπενταύγουστο, λήγει η διορία, καθώς θα έχει φτάσει στα χέρια του, η εισήγηση της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου, προκειμένου να απευθυνθεί στον εισαγγελέα και να πάρει την άδεια, να προχωρήσει ο Δήμος στους καθαρισμούς των οικοπέδων των ιδιωτών, με ό,τι αυτό θα συνεπάγεται για τους ίδιους! Μεταξύ άλλων, επιβάλλεται πρόστιμο ανά τετραγωνικό, με βάση το πόσο κόστισαν στο Δήμο οι εργασίες καθώς και μήνυση!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ

Ο Δήμος, μετά τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, συνεχίζει τους καθαρισμούς των δημοτικών οικοπέδων και μάλιστα όχι μόνο μέσα στην πόλη, έχοντας βγάλει στους δρόμους, δύο καταστροφείς και ένα μηχάνημα βαρέως τύπου.

«Για πρώτη φορά φέτος, καθαρίζονται τα οικόπεδα και στο ανατολικό κέντρο προς του Βάγια, όπου είναι πάρα πολλά στρέμματα, ενώ απευθύνω μια ακόμη έκκληση στους ιδιώτες, να καθαρίσουν τα οικόπεδά τους, αφού κανείς μας δε θα ήθελε, να ζήσουμε τον πύρινο εφιάλτη, μετά και από όσα είδαμε να συμβαίνουν στην Αττική! Οφείλουμε όλοι, να έχουμε καθαρά τα οικόπεδά μας», δήλωσε ο κ. Αδαμόπουλος, τονίζοντας πως καθαρισμοί γίνονται και στον Ταΰγετο και επισημαίνοντας πως έχουν σταλεί σχεδόν 250 ειδοποιητήρια σε ιδιώτες!

Γεωργία Αναγνωστοπούλου

Comments are closed.