ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εντυπωσίασε το ΤΕΘ με τη «Bότκα Μολότοφ» στο Ανοιχτό Θέατρο Διαβολιτσίου

0

ΣΕΙΣΤΗΚΕ από τα ξεκαρδιστικά γέλια το ασφυκτικά γεμάτο θεατράκι στο Διαβολίτσι ” Σταθία Κωνσταντακοπούλου “, προχθές, με την καταπληκτική παράσταση “Βότκα Μολότοφ” που ανέβασε η παρέα του Τριφυλιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου (ΤΕΘ).

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Για μια ακόμα χρονιά μικροί και μεγάλοι φίλοι του Πολιτιστικού απόλαυσαν μια υπέροχη κωμωδία από οκτώ μονόπρακτα του Α. Τσέχοφ, σε διασκευή Ν. Σάιμον και σκηνοθεσία Κων. Λαου, καταχειροκροτώντας τους ηθοποιούς στο τέλος της παράστασης.

Έπαιξαν οι : Τάσος Γιαννικόπουλος, Αντώνης Δημητρόπουλος, Βασίλης Μακρής, Ιωάννα Κορωναίου, Θοδωρής Γαβρίλης, Γιώτα Τεριζάκη, Τάκης Δημητρόπουλος, Ράινα Τσιούτσια, Γιάννης Σταθόπουλος, Νίκη Τσάκαλου, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, Παναγιώτης Κότσιρας, Γιάννης Καπελούζος, Χριστίνα Σαρδέλη, Μαρία Χριστοδουλοπούλου, Κώστας Μανόλης, Δήμητρα Παπαγεωργίου.

Σήμερα Παρασκευή 10 Αυγούστου  οι εκδηλώσεις του 10ου Πολιτιστικού Αυγούστου συνεχίζονται με ” Τα καμώματα του Καραγκιόζη ” από το Θέατρο Σκιών του αγαπημένου μας Φώτη Πλέσσα και αύριο με τα θεατροπαιχνιδίσματα του ζωηρούλη κλόουν Βούλη ειδικά για τους μικρούς μας φίλους!!!

 

Comments are closed.