ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεχειλισμένοι κάδοι σε περιοχές των Φιλιατρών ξανά…

0

%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-2

ΔΕΝ έχει αποκατασταθεί το θέμα με τις μικρές χωματερές αλλά κυρίως η εικόνα με τους  ξεχειλισμένους κάδους στην περιοχή των Φιλιατρών, καθώς αρκετοί δημότες ζητούν να συλλέγονται τα αμάζευτα σκουπίδια που μένουν για πολλές ημέρες εκτεθειμένα στον ήλιο. Η εικόνα με τους κάδους να ξεχειλίζουν, στο «Χάνι» της Αγίας Κυριακής είναι αποκαλυπτική εξάλλου..

Όπως αναφέρει αναγνώστης, που μας απέστειλε και τις φωτογραφίες από τα κοινωνικά δίκτυα: «Αυτή είναι η εικόνα που βλέπουν χιλιάδες επισκέπτες που περνούν από  το δρόμο της Αγίας Κυριακής για τους τουριστικούς προορισμούς που ακολουθούν. Πιστεύω ότι δεν μπορώ να αδιαφορώ στο θέαμα που βλέπω καθημερινά.

Επιπλέον υπάρχει και κίνδυνος πυρκαγιάς μιας και τα υλικά είναι εύφλεκτα. Πιστεύω αυτή την φορά να βρεθεί λύση από τον αρμόδιο υπάλληλο, μιας και δύο ημέρες πριν επισκέφτηκε το σημείο λόγω βλάβης του αγωγού που συνδέει την Αγία Κυριακή».

Βέβαια το σημείο αυτό δεν είναι μοναδικό, ενώ το χειμώνα είδαμε σακούλες απορριμμάτων να κρέμονται ακόμα και σε δέντρα….

ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Comments are closed.