ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι φωτογραφήσεις στο λιμάνι της Κυπαρισσίας θα έπρεπε να είχαν απαγορευτεί σε πολιτικούς…

0

Η αντιπεριφερειάρχης Αντωνία Μπούζα δίνει… κατευθύνσεις και οδηγίες για τα έργα αποκατάστασης των ζημιών από τα άλλα έργα (;)στο πολύπαθο λιμάνι της Κυπαρισσίας!

«Πάμε μαζί…, πάμε στοίχημα…, πάμε να φύγουμε απ’ δω…», σε κάτι τέτοιο παραπέμπει η θερμή χειραψία Κατσίβελα – Μπούζα, προκαλώντας μια κάποια θυμηδία στους πολίτες….

«Πάμε μαζί…, πάμε στοίχημα…, πάμε να φύγουμε απ’ δω…», σε κάτι τέτοιο παραπέμπει η θερμή χειραψία Κατσίβελα – Μπούζα, προκαλώντας μια κάποια θυμηδία στους πολίτες….

Πήγε, λοιπόν, στην Τριφυλία η αντιπεριφερειάρχης Αντωνία Μπούζα (μάλλον… μυρίστηκε αδέσποτους ψήφους στα… δυτικά της Εδέμ) και παρουσίασε ότι με τα έργα που εκτελεί η Περιφέρεια σε συνεργασία με το Δήμο μετατρέπεται η περιοχή σε επίγειο παράδεισο! Απαρίθμησε, μελέτες, έργα, εξαγγελίες, υπό μελέτη έργα και όλα αυτά μαζί περί τα 8 εκατ. ευρώ!

Το ερώτημα όμως παραμένει αμείλικτο: Πότε… ανακάλυψε η Αντωνία Μπούζα την Τριφυλία; Δεν την είχαμε ποτέ ακούσει να «πανηγυρίζει» για έργα στην περιοχή όταν ήταν αντιπεριφερειάρχης ο Μαντάς ή η Αλειφέρη όταν είχε τις αρμοδιότητες! Το άλλο ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί οι πολίτες της Τριφυλίας δεν αντιλαμβάνονται την «κοσμογονία» έργων και δεν πανηγυρίζουν(!), παρά μόνο ο δήμαρχος Παν. Κατσίβελας, που εκτός όσων (μικροέργα ουσιαστικά) απαρίθμησε η Αντωνία Μπούζα δεν έχει τίποτα άλλο να επιδείξει!

Για το ζήτημα αιχμής που είναι το αλιευτικό καταφύγιο Μαραθούπολης… μούγκα η αντιπεριφερειάρχης, όπως και όλη η Περιφέρεια, παρά μόνο κάτι γνωστούς… αφορισμούς, ότι σε λίγο θα «παραμιλάνε» όσοι εκτέθηκαν για το έργο και ότι η Περιφέρεια πρόκειται να απαντήσει με πράξεις στις δηλώσεις της Γιώτας Κοζομπόλη, οι οποίες  έγιναν όμως παρουσία του δημάρχου Τριφυλίας και ο οποίος δεν πρόσθεσε τίποτε, ούτε και παρενέβη για το θέμα στην Περιφέρεια ή στο ΥΠΑΑΤ, που είναι διαχειριστής του σχετικού προγράμματος!

Βεβαίως η Αντωνία Μπούζα αναφέρθηκε και στο πολύπαθο λιμάνι Κυπαρισσίας και στο έργο που γίνεται για να διορθωθεί το προηγούμενο αμαρτωλό έργο για το οποίο… άκρα του τάφου σιωπή για τις ευθύνες των κακοτεχνιών! Φταίγανε, προφανώς, τα κύματα που ερχόνταν… σβουριχτά!!! Καμία αναφορά στον ρόλο του αναπληρωτή υπουργού Αλέξη Χαρίτση που εξασφάλισε στην Περιφέρεια τη δυνατότητα και τις πιστώσεις για το έργο, που μη φανταστεί κανείς ότι επιλύει κάποιο πρόβλημα του λιμανιού, απλά το προστατεύει κατά κάποιο τρόπο…

Δεν παρέλειψε όμως η αντιπεριφερειάρχης να κάνει την αυτοψία με τις σχετικές φωτογραφήσεις στο λιμάνι, όπως και οι προηγούμενοι εφωτογραφίζοντο στα προηγούμενα έργα πριν τα πάρει η θάλασσα! Τελικά μήπως είναι… γρουσουζιά να φωτογραφίζεται κανείς  στο λιμάνι Κυπαρισσίας και αποτελεί εμπαιγμό για όλους τους Τριφύλιους να μιλάνε για λιμάνι, όταν εδώ και πολλά χρόνια κάπου 15 εκατ. ευρώ κατέληξαν στη θάλασσα, αφού το έργο… εξαφανίστηκε και έκτοτε ουδείς τελικά είναι υπεύθυνος;

Μάλλον θα έπρεπε να απαγορευτούν οι φωτογραφήσεις πολιτικών στο λιμάνι Κυπαρισσίας, πριν αποκατασταθεί το έργο και αποκτήσει λειτουργικότητα ο χώρος, προς όφελος της πόλης και της περιοχής, αλλά και των αλιέων!

Όσο για την πολυδιαφημιζόμενη και αποδοτική συνεργασία Περιφέρειας – Δημοτικής Αρχής Τριφυλίας και τους πρωτεργάτες της θα κριθούν σύντομα από τους Τριφύλιους που βρίσκονται στα… κάγκελα τόσο για την ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής, όσο και για την ουσιαστική ανυπαρξία της Περιφέρειας στη βελτίωση των υποδομών της Τριφυλίας που… μπάζουν από όπου και να τις πιάσεις! Τέλος, όσο για την προσπάθεια να προβληθεί το «φλερτ» Τατούλη με τον «Σαμαρικό» Κατσίβλεα, μην βιάζεστε, καθ’ ότι… άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας!

ΘΑΝ. ΤΣΑΜΟΥΛΗΣ

Comments are closed.