ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η αντιπρόεδρος Γαλλικής Περιφέρειας επισκέφθηκε το Δήμο Οιχαλίας

0

ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ της Περιφέρειας Οξιτανί – Νότια Γαλλία και υπεύθυνη Πολιτισμού Αξιοθεάτων Περιοχής και Τοπικών Διαλεκτών, Ντομινίκ Σαλομόν (Dominique Salomon – Vice President di la Region Occitanie), την οποία και προσκάλεσε  επ’ ευκαιρία της επισκέψεώς της στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Οιχαλίας, υποδέχθηκε χθες ο δήμαρχος Οιχαλίας  Αριστείδης Σταθόπουλος, μαζί με τους αντιδημάρχους στο γραφείο του,

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ο δήμαρχος αφού  καλωσόρισε την αντιπρόεδρο, εξέφρασε τις προθέσεις – προτάσεις του για ένα ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Οιχαλίας και της Περιφέρειας Οξιτανί με απώτερο στόχο την ανάδειξη των αξιοθέατων της κάθε περιοχής. Η αντιπρόεδρος με τη σειρά της, αποδέχτηκε με χαρά όλα όσα προτάθηκαν και υποσχέθηκε, με την επιστροφή της στη Γαλλία, πως θα εισηγηθεί σε όλους τους τομείς που άπτονται των αρμοδιοτήτων της την καθολική αποδοχή με σκοπό την ευώδοση όλων των προτάσεων του Δήμου Οιχαλίας, τις οποίες θεωρεί αξιόλογες στον σύνολό τους.

Στη συνέχεια, ο δήμαρχος μαζί με τους αντιδημάρχους την ξενάγησαν στους υπό ανακαίνιση χώρους του δευτέρου ορόφου του Δημαρχείου καθώς και στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, «Μαρία Κάλλας» και δώσανε αμοιβαίες διαβεβαιώσεις πως η συνάντησή τους αποτελεί την έναρξη για εκατέρωθεν ανταλλαγή πολιτιστικών ιδεών και δραστηριοτήτων.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα με τον δήμαρχο και την αντιπρόεδρο να δηλώνουν ευτυχείς για αυτήν την συνάντηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αντιπρόεδρος υπήρξε επίσημη προσκεκλημένη στην εκδήλωση του Δήμου Οιχαλίας, «2ο Ρεσιτάλ Λυρικού Τραγουδιού», αφιερωμένη στη μνήμη της Μαρία Κάλλας, την οποία εκδήλωση βρήκε άκρως εκπληκτική και συνεχάρη τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του για αυτήν την πρωτοβουλία που έγινε θεσμός.

Τέλος, ο   δήμαρχος   προσέφερε   στην   αντιπρόεδρο ένα συμβολικό καλάθι με παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής και την ευχαρίστησε για  την επίσκεψη.

 

Comments are closed.