ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αύριο τα εγκαίνια του JYSK που άνοιξε κατάστημα στο λιμάνι Καλαμάτας!

0

ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ, η αυριανή ημέρα για την αγορά της Καλαμάτας και της ευρύτερης περιοχής, καθώς εγκαινιάζεται στις 9 το πρωί, το κατάστημα που ξεκίνησε να λειτουργεί στο κτίριο του παλιού Levis, στο λιμάνι της πόλης, η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων JYSK. Η  Δανέζικη αλυσίδα που πρεσβεύει το σκανδιναβικό design στα είδη σπιτιού και ύπνου, ανοίγει δύο νέα καταστήματα σε Καλαμάτα και Πύργο, φτάνοντας τα 21 σε όλη την Ελλάδα, ενώ σύμφωνα με το πλάνο της εταιρείας, την πρώτη πενταετία λειτουργίας της στη χώρα μας, θα φτάσει τα 40.

Η JYSK ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και ακολούθησαν πολλά ακόμα καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Η είσοδος της JYSK στην ελληνική αγορά αλλά και η επέκτασή της, δείχνει την εμπιστοσύνη του ιδρυτή και ιδιοκτήτη της, Lars Larsen, στην Ελλάδα και στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας μας, ενώ η διοίκηση της εταιρείας, υλοποιεί με σταθερότητα τη δέσμευση του κ. Larsen για 40 καταστήματα JYSK στη χώρα μας, μέχρι το τέλος του 2020, όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει στον Τύπο με την ευκαιρία των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος στην Αθήνα. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κλείνουμε το οικονομικό μας έτος εγκαινιάζοντας δύο ακόμα νέα καταστήματα. Η JYSK, είναι μια Δανέζικη εταιρεία με απόλυτο προσανατολισμό στον πελάτη και την σωστή εξυπηρέτηση του. Η διεύρυνση του δικτύου μας δίνει τη δυνατότητα σε περισσότερους πελάτες μας πανελλαδικά να επισκεφτούν τα καταστήματά μας και να κάνουν τις αγορές τους γρήγορα και εύκολα, χωρίς να χρειάζεται να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα», δηλώνει ο περιφερειακός διευθυντής της JYSK, Γιώργος Τσιρώνης, με αφορμή τα διπλά εγκαίνια και στέκεται στο βασικό στόχο της μεγάλης αλυσίδας!

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ

«Το Σκανδιναβικό design με την απλότητα και τη λειτουργικότητα που το χαρακτηρίζει είναι πλέον προσιτό σε όλους μέσω των εξαιρετικών προσφορών και της ιδανικής σχέσης ποιότητας – τιμής των προϊόντων JYSK. Εκατομμύρια πελάτες της JYSK, στα πάνω από 2.600 καταστήματά της σε 50 χώρες στον κόσμο, το γνωρίζουν αυτό και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα το διαπιστώσουν και οι κάτοικοι του Πύργου και της Καλαμάτας. Στόχος μας, είναι να απολαμβάνουν κάθε εβδομάδα εξαιρετικές προσφορές, αξιόπιστη ποιότητα, ευκολία στις αγορές και ανταγωνιστική εξυπηρέτηση μέσα από το κατάστημα, το e-shop JYSK.gr αλλά και την υπηρεσία μας Click & Collect», δήλωσε ο κ. Τσιρώνης, τονίζοντας καταληκτικά, πως το σημείο που επελέγη στη συμβολή των οδών Τσαμαδού, Κορώνης και Κανάρη, έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση του πελάτη, που αποτελεί βασική παράμετρο της στρατηγικής της JYSK.

Comments are closed.